hitsEt lite flashback til Miami denne påskeferien ♥


Nå sitter jeg forhåpentligvis på det siste flyet hjem til Norge og har reist i nesten 24 timer. Jeg orker nok ikke gjøre så mye når jeg kommer hjem, med tanke på jetlag og alt. Så her er et forhåndsskrevet innlegg med noen bilder jeg har tatt med iPhonen gjennom ferien ♥
Nå er klokken snart 9 her borte og vi skal dra til flyplassen om noen timer. Nå holder jeg på å pakke og sliter litt med å få alt ned i kofferten, men håper for all del at den kommer frem til Norge. Helt ærlig så er det veldige lite jeg savner i Norge, og det hadde ikke gjort noen ting å være her noen uker (måneder) til. Men det blir jo såklart fint å se venner og familie igjen neste uke. Har hatt en fantastisk tur hit, og jeg har helt klart lyst til å dra tilbake en igjen ♥
Genser Nike // Shorst Forever 21 // Sko Nike // Solbriller Urban Outfitters


Her om dagen besøkte vi også den norske sjømannskirken i Miami. Morsomt å snakke norsk med andre i et land hvor det ikke er så veldig mange nordmenn. Her kan man få hjelp med det meste om man trenger det, ellers kan man komme innom for å kjøpe matvarer man savner fra Norge, f.eks brunost haha. Jeg klarte ikke å la være, så jeg kjøpte både solo og melkesjokolade. 

 

I går hadde vi en dag i Key West, som ligger omtrent 4 timer unna Miami. Vi fikk sett det meste av øya, samt vært på det sørligste punktet i hele USA. Personlig liker jeg Miami mye bedre enn Key West, men det var spennende å se hvordan det er det. Man får litt "syden" følelse av å være der siden de spiller så utrolig mye på turisme. Det er veeeldig mange turister der og nesten bare boder som selger litt mindre fine ting, men det er en utrolig fin natur der og fine strender. Jeg fikk også gleden av å endelig drikke kokosvann rett fra en kokosnøtt ♥


I går kjørte vi fra Miami til Key West, en kjøretur på ca. tre timer. På veien var vi innom Dolphinsplus i Key Largo for å se på og svømme med delfiner. Alle delfinene som er her har blitt tatt hit fordi de har vært skadet eller syke. De får alt de trenger av rent vann, mat og vitaminer og de virket veldig glade. De blir trent opp av veldig flinke trenere som jobber der, og de blir aldri tvunget til å gjøre noe de ikke vil, og heller ikke straffet. Om dere skal til Florida så anbefaler jeg alle å dra på steder som dette istedenfor for eksempel Sea World, for det var en utrolig fint opplevelse. 
God morgen! I dag skal vi ta turen til den norske sjømannskirken og sawgrass mills kjøpesenter. Sawgrass mills har over 300 butikker og er det syvende største kjøpesenteres i hele USA, så det kommer sikkert til å bli både gøy og slitsomt. Kofferten min har desverre ikke kommet enda, så jeg må kjøpe meg litt mer klær for å ha noe å gå i de neste dagene. I morgen tidlig skal vi nemlig kjøre til Key West hvor vi skal være frem til Mandag, der skal vi blant annet se på delfiner og kjøre vannscooter. Laderen til kameraet mitt ligger i kofferten min, så jeg må være litt sparsom de neste dagene. Derfor deler jeg nå noen mobilbilder jeg har tatt de siste dagene. 


Leilighetene her har eget bassengområde man kan bruke hele døgnet // Smoothie fra NAKED har jeg begynt å drikke hver eneste dag. De smaker ti tusen ganger bedre enn de ser ut som // utsikten fra balkongen vår. 


Stjerneformet pizza fra Visa O1 (kan også si at vi fikk også Nutella pizza til dessert) // Innkjøpene fra første shoppingtur // Fiji vann og utsikten fra balkongen // Vi tilbringer mye tid i heisen, siden det er 41 etasjer å kjøre ned hver dag. 

 


Denne helgen er det også Ultra Music Festival her i Miami. Vi kan se hele festivalen fra vinduet, noe som er utrolig kult! I går var blant annet Avicii, Alesso og Toësto der og andre som kommer er Steve Aoki, David Guetta, Skrillex og mange flere. Musikken durer over hele byen og det er skikkelig stemning ♥

 
Hei! Tenkte å vise noen bilder fra vår første dag i Miami. Vi har for det meste bare gått rundt i området hvor vi bor for å spise litt og ta noen bilder. Klokken er bare rundt 14 her, så vi har fortsatt mye igjen av dagen. Vi skal snart dra til Dolphin Mall for å shoppe, siden jeg ikke har fått med meg noe som helst. Der har de de fleste vanlige butikkene slik som forever 21, Pink og Victoria's secret.


Hei! Etter 24 lange timer med reising kom vi frem til Miami sent i går kveld. Uheldigvis mistet de kofferten min et sted mellom Oslo, Frankfurt, Toronto og Miami, så nå sitter jeg her uten hverken rene klær, sminke eller noe annen bagasje. Derfor skal vi ut på shopping i dag, mens vi venter på at de skal finne kofferten og sende den hit. 

Nå er klokken ca .09:20 her og det er nesten 29 grader, så vi har nettopp spist frokost ute på balkongen, 42 etasjer over bakken. Miami er en utrolig travel og vakker by som jeg gleder meg til å se mer av nå ♥


Nå er det under en uke til ferie, og ikke lenge til jeg drar til Miami! Jeg sitter og ser gjennom bilder fra sommeren i fjor for å få litt inspirasjon, så jeg kunne like godt dele noen bilder med dere ♥På tirsdag var vi en tur til Split, som ligger ca en time fra her vi bor i Razanj. Jeg har aldri vært i Split før, men det var en veldig fin by, mye større enn jeg trodde. Vi gikk rundt og tittet i noen timer, handlet litt og spiste middag på en restaurant som lå langs havet. Fikk handlet et skjørt på Bershka og en genser på Zara. Jeg møtte flere nordmenn på Zara enn det jeg har gjort hele ferien haha. Nå skal vi kose oss de siste dagene her nede ♥
Noen bilder fra de første dagene i Razanj. Vi har et utrolig stort hus med to basseng, treningsrom og alt man kan tenke seg. Været er for det meste fint, selv om vi har hatt både litt regn og torden. Her skal jeg kose meg til på lørdag ♥
Jeg føler at jeg delte så få bilder med dere fra Portugal, men sannheten er at jeg egentlig ikke tok så alt for mange spennende bilder mens vi var der. Her har dere noen mobilbilder som viser noen små øyeblikk av ferien. Til og med et helt sminkefritt bilde i midten, noe jeg tror jeg aldri har lagt ut på bloggen før. Ble så vandt til å gå uten sminke at det nesten er uvandt å ha på nå, haha.Bloggingen har vært litt fraværende i det siste. Det skyldes for det meste to uker i Portugal. Nå har jeg vært hjemme i tre dager, og det har vært ganske mye å gjøre. Jeg har besøkt familien, truffet venner, vært på møte på jobben og en hel del andre ting. Nå er jeg i Sverige igjen og skal være her til skolen starter. Så satser på flere oppdateringen fremover.


De to siste ukene har jeg tilbrakt på Ilha da Armona i Portugal sammen med Stina og Seada. Beste sommeren jeg har hatt på lenge. Jeg har møtt så mange fine folk som jeg aldri kommer til å glemme. Vi har tilbrakt hver dag på stranda, vi har spist masse god mat og blitt brune. Det var utrolig trist å forlate øya i dag. Vi måtte dra klokken 4 på morgenen i dag, så de siste 36 timene har jeg ikke sovet mer enn rundt 2 timer.  Det er merkelig å være hjemme igjen etter å ha levd uten pc eller internett så lenge, men jeg ser at alle innleggene har blitt postet riktig på bloggen.

Nå skal jeg ta det helt med ro resten av dagen, oppdatere meg på alt jeg har gått glipp av og sove lenge i morgen. Vi snakkes i morgen! Ha en fin kveld


Nå skal jeg snart ut av døren og så er det bare noen timer til flyet går. Jeg skal møte Seada på flyplassen og så er det Portugal i to uker! To uker med sol, varme og strender ved Algarvekysten. Kunne ikke blitt bedre! Jeg skal bo hos venninnen min Stina, som er der allerede. Jeg er nesten helt sikker på at det ikke er nett der, så da blir det ikke noe blogging på to uker, men jeg har skrevet ferdig noen innlegg til dere. Da snakkes vi om to uker :)
Hvis dere har tenkt dere til Gøteborg, så må dere virkelig spise på Le Pain Français. Det har blitt vårt nye lunsjsted når vi besøker Gøteborg. Le Pain Français ligger flere steder i byen, men den desidert flotteste ligger på Avenyn, selv om vi spiste i Vallgatan. Har ikke så mye annet å si enn; god mat, god kaffe, god service og koselig stemning. I tillegg spiste jeg de beste makronene jeg har spist siden jeg var i Frankrike.

'


Disse tre var i hvertfall favoritter.


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.