hits

I dag kom endelig pakken jeg bestilte fra BliVakker. Jeg bestilte litt forskjellig småting som deodoranter og en contour palett. Begge duftene fra Sex and the City luktet helt fantastisk og jeg gleder meg til å prøve contour paletten, for det har jeg hatt lyst til å prøve lenge!Resten av kvelden har jeg ingen planer, men jeg har en del ting jeg må fikse før jeg tar en tidlig kveld. Så jeg håper dere får en fin torsdag kveld ♥
Det har jo blitt ganske mye shopping i Miami, og det blir sikkert litt mer de siste to dagene vi skal være her. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å kjøpe noe særlig med sminke, men siden kofferten min var borte i fem dager så ble det litt likevel. På bildene ser dere BareMinerals Starter Kit, Better than sex maskara fra Two Faced og neglelakker i hvit og beige fra Urban Outfutters. Om dere ønsker kan jeg vise resten av innkjøpene mine også, ikke bare sminke.

Nå er klokken snart 9 her borte og vi skal snart dra på stranden, for vi skal ha en hel dag på Miami Beach. Vi gikk en tur der i går før vi spiste middag på T.G.I.F, og det så utrolig fint ut. Gleder meg til å ha en hel dag der i mine nye Victoria's Secret bikinier ♥
I dag er det lille julaften og det er bare en dag igjen til jul. Jeg tilbringer ferien i Sverige med familien, slik vi gjør nesten hvert år. Siden sist har jeg operert kneet og jeg har tre uker igjen på krykker før jeg kan prøve å gå på benet mitt, så det blir en rolig jul. Ikke minst er det veldig vanskelig å få tatt bilder! Men tilbake til overskriften. For ca. to uker siden farget jeg håret mitt, noe som var ganske stort siden jeg aldri har vært noe annet enn blond. Jeg gikk for en rød farge, og selv om fargen har endret seg en del siden håret var ny-farget, så er jeg så fornøyd! Jeg følte jeg måtte forandre noe, og håret var da det jeg gikk inn for å endre. Jeg var ganske redd da jeg satt i frisørstolen, men jeg har verdens søteste og flinkeste frisør, så da var det ikke noe problem! 

Hva synes dere? ♥
Det er allerede blitt 15. Desember, men her kan dere se min julekalender. Jeg har hatt pakkekalender i alle år, men i år ble det enklere med noe annet, så jeg fikk denne nydelige kalenderen av mamma og pappa. Hver morgen får jeg en liten flaske i en ny farge fra Ciaté. Jeg har aldri prøvd neglelakkene deres før, men de er helt fantastiske. De tørker kjempefort og lakken holder i flere dager. Det er ikke alltid det er lakk bak lukene, noen dager er det også glitter eller annen pynt. Herlig uansett!

Hva slags kalender har du? ♥

 
1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Jeg ble introduser for denne i sommer da jeg var i Kroatia. Den holder huden fuktig nå på vinteren, men den gjør også huden myk og glatt. Jeg bruker den før jeg tar på sminke, og etter jeg har tatt av sminken på kvelden. 

2. Primer fra Too Faced. Denne bruker jeg hver dag før jeg tar på resten av sminken. Den gjør huden jevn og glatt, uten at det skinner eller blir oljete. Den dekker alle ujevnheter man måtte ha. Den er også fin å bruke om man vil gå uten sminke, men vil ha jevn hud. 

3. "Better than sex" maskara fra Too Faced. Denne gir veldig fin lengde og ganske mye volum. Børsten er også veldig stor, så det går veldig fort å sminke seg om man har dårlig tid, haha.

4. Flytende eyeliner fra hm. Jeg sverger fortsatt til denne selv om det sikkert er den billigste på markedet. Den er enkel å påføre og holder hele dagen, trenger man mer?

5. Min absolutt favoritt leppestift de siste årene. Den er fra Ysl i fargen Rouge Volupte. Den har vært på leppene mine de siste to årene, og jeg har enda ikke funnet en jeg liker bedre. 

6. Dette er da det kjente chocolate soleil pudderet fra Too Faced. Det vanlige er litt for mørkt for meg, så jeg har den lysere varianten som heter milk chocolate soleil. Dette bruker jeg under kinnbenene, øverst i panna og mellom halsen og ansiktet som contouring.

7. Blush fra Nars i fargen Mata Hari. Dette er en ganske lyserosa blush som passer bra til leppestiften jeg vanligvis bruker. Pleier å bruke denne om jeg ikke bruker så mye bonzer. 

8. Jeg bruker dette pulveret fra Isadora som fundation etter jeg har tatt på primer og concealer. Jeg har ganske ren hud, og bruker denne mest for å få en jevn farge over ansiktet. Jeg har den i fargen 13, soft nougat mist, men jeg pleier å ha en tone mørkere på sommeren. 

9. Den kjente leppe-pomaden fra Eos har blitt en favoritt her også. Jeg er avhengig av denne hele tiden siden leppene mine tørker fort ut når jeg bruker leppestift, så denne er alltid i veska. 

10. Concealer fra fra Maybelline i farge nr 20. Jevn og fin fundation som sitter lenge. Bruker denne etter prismer og før pudder.
Kusinen min er veldig flink til å fikse hår. Så for noen dager siden fikk jeg denne looken som jeg synes ble veldig fin. Ellers gjør vi stort sett det samme her i Kroatia. Bader i havet, dykker, soler oss og spiser ute. Det er kjempedeilig, og jeg håper på å være litt brun når jeg kommer hjem ♥


God morgen! Forrige uke var jeg ute å kjøpte noen ting jeg trenge. Fikk endelig kjøpt Moroccanoil og tørrshampoo fra Batiste som jeg har hørt så mye om. Jeg har ikke testet dem så mye enda, men jeg har hørt så mye bra om dem så jeg regner med at de er bra. Håret mitt har blitt så slitt i det siste fordi jeg må vaske det nesten hver dag etter trening. Med tørrshampoo så trenger jeg ikke vaske det like ofte heller. Har noen av dere prøvd noe av dette?


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.