hits

Annonselenker


1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her

 

Nå som det begynner å bli kaldere ute er det viktig å ha en varm og god jakke. Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra Nelly. Nr. 3 er min favoritt, bare sjekk hvordan det ser ut på ♥
 (Adlinks) 1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER

Hei og god kveld! Nå er det ikke lenge til jeg begynner på studiene, så jeg satt sammen noen ting som jeg ønsker meg til skolestart. De fleste av dere har nok allerede startet igjen etter ferien, men litt inspirasjon slår aldri feil. Hvor fin er ikke den hvite klokken? Så enkel og fin! Asos har så mye fint at jeg ikke klarer å velge.

Hvilken er din favoritt? ♥
Annonselenker 

Mønstrete kjole // Blå kjole // Veske // Plattform sko // Beige sko // Solbriller

God morgen alle sammen! I dag har jeg fri og tok meg derfor en etterlengtet sovemorgen. Jeg har brukt morgenen til å titte litt rundt på nettet, og jeg klarer aldri å holde meg borte fra IvyRevel. De har så mye fint og jeg sitter nå å lurer på om jeg skal bestille disse tre tingene. Jeg prøver å spare penger til jeg flytter til London, men det er ikke alltid så lett haha. ♥

Hva synes dere? Buy or not?
#adlinks
Her om dagen kikket jeg gjennom salget på zalando, og de har så mye fint. Jeg klarte å la være å klikke hjem noe siden jeg sparer penger til London, men jeg har plukket ut noen av mine favoritter ♥
Sence Copenhagen HOPE Smykke antikgoldfarben / Daniel Wellington WINCHESTER Klokke weiß / MICHAEL Michael Kors HAMILTON TRAVELER Håndveske optic white / Jeffrey Campbell Sandaler white / Dorothy Perkins Hverdagskjole blushNoen detaljer fra mitt seneste outfit.

Bluse River Island // Bukse dr. denim // Klokke Daniel Wellington // Ring BCBGSelv prøver jeg så godt jeg kan å spare penger til L.A. i påskeferien og begrense shoppingen, men jeg kan jo fortsatt dele mine favoritter. Her har jeg plukket ut mine høstfavoritter fra Nelly. Synes alt passer bra denne høsten og selv ønsker jeg meg alt!

  

Jakke her // Jakke her

 

Jakke her // Genser her

 

Genser her // Bukse her 

 

Kjole her // Kjole her 

Noen favoritter?
.. and I still am.

Er de ikke fine? Har lett og lett etter det perfekte statement smykket, men fortsatt ikke funnet et jeg virkelig liker. Fant så klart mange fine på weheartit, problemet er å finne et i butikken..

Kom gjerne med tips.


Detaljer fra dette antrekket. Armbånd fra Frankrike og jeg er ganske sikker på at ringen er fra Bikbok. Dette innlegget er tidsinnstilt og nå ligger jeg forhåpentligvis på stranda i Portugal og soler meg. Innleggene fremover kommer også til å være tidsinnstilte, så derfor kommer jeg ikke til å svare på noen kommentarer eller spørsmål. Vi snakkes når jeg kommer hjem :)

Kos dere videre


Nå er jeg hjemme igjen etter flere uker i Sverige. Har tatt det helt med ro der borte. Lest blader og bøker, fått farge, trent masse og fått shoppet i Gøteborg. Og det er bare en brøkdel. Nå må jeg lage en liste over alle tingene jeg må få gjort før onsdag, for da reiser jeg til Portugal med to fine jenter. Jeg må kjøpe diverse ting før jeg drar, jeg må pakke, dra på treningssenter, møte venninner og masse annet. Det kommer til å bli bra å få enda noen uker med sol, varme og strender. Sweet dreams
Fikk denne søte iPad vesken av onkelen og tanta mi da de kom hjem fra New York. Fra Kate Spade New York


Ny fra Cubus.
Kjøpte disse jakkene på bikbok forrige uke og er veldig fornøyd med dem. Kjøpte også en genser som dere får se senere. 

Jeg og noen venninner sov ute i natt, på trampolina faktisk. Sov ikke så veldig godt, så er ganske sliten i dag. Derfor blir det bare en liten oppdatering nå. 
Hei! Håper mange av dere har sommerferie nå også. Det er så deilig å gjøre hva man vil, når man vil, hvis dere skjønner. I dag har vært en slitsom dag egentlig. Pappa spurte så pent om jeg kunne male gjerdet vårt. Det vil si at jeg måtte male det, hadde egentlig ikke noe valg. Det tok et par timer, pluss at jeg dro på trening for å pumpe jærn. Haha, "å pumpe jern" må være noe av det jeg synes er mest harry å si. Jeg dro på trening for å trene styrke, haha. Nå er jeg ganske sliten etter det, så nå skal jeg ligge i senga og se på True Blood helt til klokken 19. Da må jeg på skolen for å være på et møte som handler om linjen jeg skal gå neste år. Kos dere masse i dag!Fra Bikbok

Nå har jeg sommerferie og det er såå deilig. Jeg kom ikke opp i muntlig i dag heller og i dag var den siste dagen vi kunne komme opp. Jeg regnet egentlig med at jeg ikke kom opp i dag, siden klassen min kom opp i går, men det var så deilig å ikke se navnet mitt på lista. Jeg må på skolen på fredag, men det er kun for å levere bøker og pc, så nå har sommerferien min startet. 

 


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.