hits

God kveld dere! I dag var jeg på britisk tea party på universitetet med alle de internasjonale studentene. Her var det live musikk, mingling og masse forskjellig mat og drikke som ble servert. Borgermesteren og rektoren for skolen holdt taler, og det var veldig god stemning. Etter det var det enda noen timer med informasjon og praktiske ting som skulle fikses. Det er mye som må ordnes når man starter på universitet, og det er mye som må ordnes når man flytter til et annet land, så her blir det litt dobbelt opp!

Nå sitter jeg på rommet og tenker å se litt film før jeg legger meg. Vi har hatt så mye å gjøre de siste dagene at jeg var helt kjørt etter skolen i dag. Jeg skulle ta en liten lur, men det endte opp med flere timer, haha! Man blir jo sliten av å flytte, det er mange nye ting å oppleve og mange inntrykk å ta inn. Rommet mitt er fortsatt ikke helt klart, men jeg gleder meg til å vise dere det snart. I morgen har jeg ikke noe på programmet før på ettermiddagen, så jeg har hele formiddagen til å ordne opp her og ta igjen litt ting jeg ikke har fått gjort. Det skal bli deilig!
Hei fra London! Jeg har nå vært her i to dager og jeg har gjort så mye allerede. I dag har vi vært på IKEA og handlet alt mulig jeg trenger fremover. Det vil si alt av kjøkkenutstyr, tepper, pledd, bokser and you name it. Vi endte opp med fire store, tunge poser + litt til, og det å komme seg rundt i London med det er ikke lett. Endte derfor med å ta uber hjem igjen med en veldig hyggelig sjåfør som viste oss litt forskjellige steder. Det er faktisk sant at alle i London er super hyggelige! 

Vi har også vært en tur og sett på Middlesex i dag, og det var enda større og finere enn jeg så for meg. Universitetet er helt enormt stort og alt ser helt nytt ut. Ikke minst er alle som jobber der veldig hjelpsomme, så det var ikke noe vi lurte på da vi var ferdige. De har også et helt fantastisk treningssenter der som jeg meldte meg på, så da er det også i boks!

Her er bare noen få bilder fra utenfor universitetet. Vi har hatt så utrolig mye å gjøre disse to dagene at vi faktisk ikke har tid til å ta noe særlig med bilder. Det er så mye som enda skal fikses og alt er så nytt, men flere bilder kommer senere. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med valget jeg har tatt, og jeg gleder meg masse til å være her i tre år til ♥  


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.