hits

Hei og god kveld dere! Jeg har nettopp kommet tilbake fra Camden og ligger nå og slapper av i senga mens jeg kan. Vi skal til sentrum om en time på vors, også videre ut i kveld. Jeg ville bare stikke innom og si at jeg har valgt å flytte bloggen til Nouw, så jeg håper at dere til fortsette å følge meg herhttp://nouw.com/fridasolheim er den nye adressen! Hele bloggen er importert dit, men jeg kommer ikke til å skrive noe mer her. 

Så da håper jeg dere får en fin lørdagskveld videre, og jeg avslutter med noen mobilbilder fra den siste tiden i London ♥I går kveld dro vi inn til sentrum for å handle litt. Jeg kjøpte en varm genser og en sikkelig fin jakke som jeg skal vise dere snart! Sentrum var som vanlig helt fullt av mennesker, selv om vi dro inn en torsdag kveld, men det er jo noe av sjarmen med London. Vi var litt turister i går og gikk for det meste rundt og tittet, handlet litt og spiste pizza på Spagetti House. I morgen tidlig skal vi til Camden for å dra på marked, handle litt vintage og spise på Cereal Killer, som vi ikke har gjort enda. Det tror jeg blir en bra dag!

Jeg stortrives her i London og er veldig klar for helg nå! Håper dere også får en super helg ♥

 

4594121726


I går dro vi på kino i Camden og så The Intern, og det var en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Jeg satt og smilte hele filmen, rett og slett fordi den var så søt. Jeg tror hele salen satt med tårer i øynene noen ganger, det gjorde hvertfall jeg! Hvis noen har lyst til å se trailer kan dere gå inn her.

Nå sitter jeg og gjør meg klar for et par timer med lesing, for jeg har mye å gå gjennom før i morgen. Håper dere får en fin søndag ♥
Jeg ble så lei av å alltid bære rundt på veskene mine, spesielt når jeg skal på skolen, så jeg gikk til innkjøp av denne sekken. Den er akkurat passe stor, og den passer til så og si alle antrekk. Det beste er at den kostet 10£ på Primark, og det er gull når man er student! Det er jo også mye bedre for kroppen å bære rundt på en sekk istedenfor veske. 


Nå er det såå deilig at det er lørdag! Det har vært en slitsom uke med masse skole, lekser, trening, fester og mye mer. Det har vært utrolig gøy, men da jeg våknet opp i dag følte jeg at formen ikke var helt på topp. Jeg satser på å ikke bli syk nå, så jeg skal ta det rolig i hele dag, og forhåpentligvis orker jeg å dra på kino i kveld! Da skal vi se The Intern, en film jeg har veldig lyst til å se, og jeg har jo aldri vært på kino i London før heller ♥


I dag sov jeg helt til klokken 11 før jeg klarte å komme meg opp av senga. Da fikk jeg lagd meg en god frokost før jeg hadde timer fra 13-16 på skolen. Etter dette bestemte jeg og en venninne oss for å sjekke ut kafeen som ligger rett rundt hjørnet fra der vi bor. Det er en sikkelig koselig kafe som heter Coffee-Affair. Jeg har vært innom og kjøpt smoothie der før, men jeg innså ikke hvor koselig det var der før nå! De har et utrolig stort utvalg av forskjellige frokost/lunsjretter, og de som driver den er veldig hyggelige.

I kveld skal vi på en nattklubb som heter Fabric (google det, ser helt vilt ut!), så resten av kvelden skal jeg bruke på å lade opp til det! Håper dere får en fin kveld ♥


 

(Legg merke til fyren i bakgrunnen haha)

I dag tok vi turen til sentrum for å shoppe litt før skolestart. Med undergrunnen er vi midt på Oxford Street på under en halvtime! Egentlig er det litt dumt å dra inn til sentrum på en lørdag, men det var i dag det passet for oss å dra. For alle andre anbefaler jeg å dra mandag-torsdag, da er det betydelig mindre mennesker. Jeg fikk handlet alt jeg trengte på Primark, Topshop, River Island og Boots, så nå er jeg fornøyd her jeg sitter. Jeg hadde ikke med like mye klær hit som jeg trodde, så da er Primark løsningen når man er student. Etter maaange timer med shopping spiste vi i Camden før vi dro hjem, da var klokken allerede over 19 så nå tar jeg det bare rolig på rommet ♥

Hva har dere gjort i dag? 


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.