hits

Annonse

Den siste tiden har jeg hørt mye om produktet Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic på blogger og facebook. Dere har vel også sett bilder av denne rolleren på facebook? Det er altså et produkt som brukes på huden for å blant annet fjerne arr og stramme opp rynker. Nå har det kommet en oppfølger, nemlig Swiss Anti Cellulite, og jeg har vært så heldig at jeg har fått en rabattkode som jeg vil dele med dere.

Tanken bak Swiss Anti Cellulite er at du kan få en profesjonell behandlig hjemme, til en brøkdel av hva den samme behandlingen ville kostet på salong. Pakken består av tre produkter: Swiss Body Roller, en dagkrem og en nattgel.

Swiss Body Roller er en bred hudroller som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det er altså et produkt som kan brukes på hele kroppen. De to serumene, Swiss Eraser, inneholder 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter, døgnet rundt. Det som er spesielt med denne behandlignen er at rolleren hjelper huden å absorbere så mye som mulig av de aktive ingrediensene i etterbehandlingen. Man kan få cellulitter, strekkmerker og store porer på grunn av kollagenmangel, men ved å bruke Swiss Anti Cellulite kan du hjelpe huden å fornye seg og øke evnen til å reparere seg selv. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.

Den siste tiden har jeg sett mye fra Swiss Clinic og jeg har hørt om mange som har fått gode resultater. Jeg har lenge lurt på om jeg skal teste det selv, men jeg synes det har vært iltt i det dyreste laget for meg. Men nå har jeg fått en rabattkode til dere! Med koden BLOGG får dere Swiss Anti Cellulite for bare 1275 kr, mens den ordinære prisen er 1890 kr!

Har dere prøvd noe fra Swiss Clinic?
Da var jeg endelig ferdig med alle tentamener og prøver, og da er det bare eksamen igjen. Jeg kom ikke opp i skriftlig, så da må jeg vente helt til tidligst 5. Juni før jeg får vite hva jeg skal opp i. Nå er jeg klar for å vise flere bilder fra USA. 

I ferien var vi ikke bare i Los Angeles, men vi dro en tur til Las Vegas også. Det var omtrent 4 timer å kjøre dit, så det var ikke så langt unna. Las Vegas var utrolig kult! Masse kasinoer, masse shopping, høye bygninger og alt det man kan se på filmer. Vi kjørte helikopter over Grand Canyon, noe som var utrolig kult. Vi ble også hentet i limousin før vi dro. Alt vi gjorde var egentlig ganske fantastisk, og jeg anbefaler alle å dra både til Vegas og Grand Canyon om dere har muligheten. 


Hei! Nå har jeg hatt den første dagen på skolen etter ferien, og det var veldig tungt. Kom hjem klokken ca. klokken 18 i går etter en reise på over 24 timer. Fikk så klart ikke sovet noe som helst på hele reisen hjem, så det var deilig å legge seg klokken 21 i går haha. Fremover kommer det til å bli ganske mange bilder fra ferien her. Vi var i USA i 12 dager. Mesteparten av tiden var vi i Los Angeles, men vi tok en tur til Las Vegas og Grand Canyon også, noe som var utrolig kult. Ellers vi var vi i Disneyland, Six Flags, besøkte UCLA og handlet veldig mye. Været var fint og vi gikk i shorts hver dag, veldig deilig!

Her er noen få av bildene fra Los Angeles. 


Utsikten fra Leiligheten vi leide. 
En liten del av UCLA. 


Disleyland!


Gjett hvem som bor her? ELLEN DEGENERES! haha. 


Også måtte vi så klart spise på the Cheesecake Factory etter å ha sett så mye på the Big Bang Theory. 


... Om kun tre dager er jeg i Los Angeles!


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.