hits

God morgen! I dag har jeg "fri", det vil si ingen forelesninger eller andre timer på universitetet. Da skal jeg bruke dagen på lesing, trening, matlagning, vasking osv, så jeg har jo fortsatt mye å gjøre. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg ikke sove i natt, så da jeg endelig sovnet på morgenen i dag så lot jeg meg selv sove helt til 12. Så var det frokost!


Omega 3, Kalsium og Multivitamin som jeg tar hver morgen.

Det er egentlig alt jeg har gjort hittil i dag. Jeg har forelesninger mandag, tirsdag og fredag, så da har jeg to lesedager i uka, noe jeg synes er veldig greit. Denne helgen har jeg lyst til å dra på Camden Market, så det blir nok en tur på lørdag håper jeg. Da har jeg også lyst til å spise på Cereal Killer (google it!) som er veldig stilig ut!

Nå skal jeg ut å ta noen antrekksbilder før det begynner å regne ♥
God morgen! I dag er det søndag og jeg har ingen store planer i dag. Det betyr at jeg har tid til å slappe av og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Jeg startet dagen med en god frokost sammen med netflix. Da jeg var i USA fikk jeg helt hekta på smoothiene fra Naked, og de selger de her i London også! De er et godt alternativ nå som jeg ikke har blender eller juicemaskin. 

Nå skal jeg ut og ta noen antrekksbilder til dere, og etter det blir det en treningsøkt på universitetet. I morgen er det introduksjonsdag med klassen min og starten på fresher's week, så derfor skal jeg ta det rolig i kveld ♥
Etter en senvakt på jobben i går sov jeg ekstra lenge i dag. Så ble det en rolig morgen med kaffe på senga og Ellen på tv, etterfulgt av hjemmelaget juice. Jeg elsker å lage juice på morgenen, føler jeg får så mye energi resten av dagen! Ellers har jeg fått gjort litt foskjellige ting hjemme, vasket klær, ryddet osv.. før jeg skal være på jobb om to timer for enda en senvakt. Juice oppskrift:

♥ 2 Appelsiner ♥ 1 Sitron ♥ Masse spinat ♥ 2 Selleristenger ♥ 1/2 Agurk ♥


Hva skal dere i dag?
God morgen dere! Endelig er det helg og det har jeg gledet meg til lenge. Jeg elsker å bruke lang tid på morgenene og gi meg selv litt ekstra stell. Denne morgenen har blant annet bestått av en lang dusj, kroppsskrubb, fiksede negler og hjemmelaget juice av appelsin og sitron. 

Nå skal jeg snart dra på treningssenteret for en etterlengtet økt. Formen har vært dårlig i nesten to uker, så da har jeg måttet droppe det. Senere i kveld skal jeg i bursdag, men siden formen ikke har vært på topp skal jeg ta det rolig der også ♥


? My breakfast today - egg whites, cucumber and wheatgrass ?

Hei og god søndag alle sammen. Siden jeg har fri i dag bruker jeg hele dagen på meg selv. Lager god frokost, drikker te og slapper av med Friends på netflix. Jeg skal også få ryddet og vasket litt av huset i dag, men det blir senere. Jeg klarte også å klikke hjem en pakke fra IvyRevel i dag. Jeg sparer jo til London, men da det var 70% salg klarte jeg ikke å dy meg. 

Hva skal dere i dag?
Hei og god lördag alle sammen! Denne helgen tilbringer jeg i Sverige med fint vär, bading og bare nyter sommeren. Jeg tenkte å vise dere en juice som passer bra å nyte i solen nå på sommeren. Ikke la dere skremme av fargen, for den er faktisk utrolig god (og ikke minst veldig sunn). 

Du trenger:

♥ 4 Grönne epler
♥ 2 Celleri stenger
♥ 1/2 Agurk
♥ 1/2 Lime
♥ 1/2 Sitron
♥ 2 håndfuller spinat


Hva skal dere i dag?
Hei og god søndag dere! Nå skal jeg straks dra på jobb og være der i hele kveld, så jeg håper dere koser dere hjemme. I går var jeg en tur ute og spiste på Bare Grønt som ligger i Fredrikstad. De har utrolig mange gode juicer og smoothier, og alt er organisk, vegansk og ferskt. I går fikk vi servert sommerjuice og bananpannekaker med honning, kokos og norske jordbær. Det smakte like godt som det så ut! Anbefaler alle å ta turen innom om dere er i Fredrikstad, Bare Grønt ligger rett ved siden av gågata.Hei!

For en stund siden testet jeg ut en oppskrift jeg fant på bloggen til Eirín Kristiansen. Det er peanøttsmør- og kokosbarer som man kan lage hvis man har lyst på noe godt, men fortsatt sunt. Jeg lagde de forrige gang vi feiret bursdagen min med familien, og de falt i smak!

Oppskriften er:

0,5 dl honning
1 dl peanøttsmør
0,5 dl vann
1 ts vaniljeessens 
2,5 dl havregryn
1 dl kokosmasse
De er veldig lette og lage, og det tar heller ikke lang tid. Først varmer du opp peanøttsmøret og honningen i en kjele til det smelter sammen. Så rører du inn vann og vaniljesukker, og til slutt havregryn og kokosmasse. Smør det ut i en liten form og sett det i fryseren i minst en time. Skjær de opp i passe biter og strø litt mer kokos over når du skal servere dem. Jeg valgte å dobble oppskriften da jeg lagde dem siden vi var ganske mange.


Hei og god morgen dere! Nå har jeg nettopp våknet, tatt en lang dusj og spist frokost. Frokosten besto i dag av blant annet hjemmelagd juice og vannmelon, noe som er så godt nå på sommeren. Jeg har fri i dag og skal bruke dagen på å få fikset masse småting her hjemme, og resten av uka er det jobb. Skal også ta en etterlengtet treningsøkt senere  i dag. Vanligvis trener jeg annenhver dag, men nå har jeg ikke fått dratt på family på to uker. Det skal endres i dag, og jeg håper alle får en herlig mandag ♥
Hei og god morgen! Jeg tenkte å dele en av mine favoritt juicer med dere før jeg løper ut av døra. I dag har jeg mye å gjøre og vi skal vi blant annet ha avslutning med klassen i kveld. Det blir først middag ute med klassen og så videre på skolen for en litt mer formell avlsutning, også drar vi ut alle sammen i kveld. Jeg tror det blir en veldig fin kveld, og jeg er så glad for at jeg havnet i en så hyggelig klasse som det jeg gjorde.

Men tilbake til overskriften. Denne juicen passer egentlig å lage når som helst, men den passer kanskje ekstra bra nå i sommer, siden gulrøtter inneholder masse betakaroten. Den smaker veldig godt, men om man synes den smaker for mye gulrot er det bare å ta flere appelsiner og færre gulrøtter. Alt skal kjøres i en juicemaskin og appelsinene og sitronen skal skrelles først.

Oppskrift:

♥ 3 appelsiner
♥ 10 medium gulrøtter
♥ 1/2 sitron

Hva skal dere i dag?
Nå i eksamenstiden er det viktig å holde energinivået oppe. Her går det mye i kaffe og energidrikker, men det er viktig å få i seg litt næring også. Jeg pleier å lage denne juicen når jeg føler at jeg trenger litt ekstra energi. Den ser litt grønn og skummel ut, men den er virkelig god. Ønsker man en litt søtere smak kan man bruke røde epler. Alt man trenger å gjøre er å putte alle ingrediensene i en juicemaskin, men husk å fjerne skallet fra sitronen og limen først.

Det du trenger er:

♥ 4 epler ♥ 1/2 sitron ♥ 1/2 lime ♥ 1/2 stor agurk ♥ 2 Selleristenger ♥
Har dere sommerferie enda?


I går var det lørdag og da spiste jeg denne fantastiske frokosten. Dette er noen av de beste pannekakene jeg har smakt, og de er veldig lette å lage. Jeg bestiller alltid proteinpulveret mitt fra Fitnessguru, og da jeg handlet for noen uker siden klikket jeg også hjem disse protein pannekakene. Jeg ble helt overrasket over hvor gode de var og det er snart på tide å bestille en ny boks. Det har blitt til at jeg spiser de flere ganger i uka, både til frokost og lunsj. Alt man trenger å gjøre er å blande et scoop pulver med en dl melk og steke de på svak varme ♥

Resten av søndagen skal jeg bruke på å få unnagjort litt diverse ting før jeg skal i bursdag og feire kusina mi senere i dag. Så jeg håper dere får en fin søndag!

Hva skal dere i dag?
Her ser dere mitt nyeste innkjøp når det gjelder kosttilskudd, nemlig Hairburst. Hairburst er satt sammen av naturlige ingredienser og skal blant annet få håret ditt til å gro raskere. Jeg har alltid ønsket meg lengre og tykkere hår, så jeg skal gi dette en sjanse. Jeg bestilte bare for 30 dager for å se om det virker, men om jeg blir fornøyd bestiller jeg sikkert for en stund til. Man kan jo aldri vite om noe virker før man prøver det! Så det blir spennende å se om det blir noe forskjell om 30 dager.

Dette skal hairburst gjøre:

♥ Gjør at håret ditt vokser lenger og blir sterkere
♥ Gir næring til håret ditt
♥ Gjør helsen til håret ditt generelt bedre
♥ Øker styrken til håret ditt
♥ Gir håret mer spenst og fylde
♥ Stopper hårtap

Har dere prøvd noe liknende?
Etter en lang dag med skole og jobb i går var det utrolig deilig å kunne sove lenge i dag! I går gikk jeg ut av døren 08:15 og var ikke hjemme før etter 21. Jeg var både heldig og uheldig og fikk to av eksamenene mine forrige uke. Det ble en veldig stressende uke med masse pugging, men nå er jeg nesten ferdig med skolen og har masse fritimer. Noe som betyr at jeg starter kjempesent både i dag og i morgen. Jeg hadde fysikk 2 og økonomi og ledelse forrige uke, så nå gjenstår bare norsk denne uken og muntlig eksamen litt senere. Så har jeg sommerferie!

Før jeg drar på skolen senere i dag skal jeg få unnagjort litt skolearbeid og andre ting. Jeg er ferdig med alle prøver og innleveringer, så det er bare pugging til muntlig som gjenstår. I går hadde jeg en diskusjon med en venninne om hvorfor vi alltid ender opp med å spise kjedelige frukter slik som eple og banan? Det finnes jo så mye som smaker bedre og er minst like sunt, slik som melon, jordbær, blåbær osv? Så i dag koste jeg meg med honningmelon og SkinnyMint teen min til frokost. 

Håper alle får en fin dag ♥
For en uke siden var det 17. Mai og da var jeg offisielt ferdig med russetiden. Det har såklart vært utrolig morsomt, men det har blitt mye drikke, dårlig mat og lite søvn. Da synes jeg det var et fint tidspunkt å teste ut SkinnyMint som jeg har sett på en stund. Det er altså en detox te, og det har blitt utrolig populært de siste månedene. Jeg var ikke helt overbevist om det funket eller ikke, men det er bare en måte å finne det ut, og det er å prøve det selv ♥

Man kan velge mellom 14 eller 28 dager, men jeg synes 28 dager virket best. Pakken består av to typer te, en man skal ta hver morgen og en man skal ta annenhver kveld. Morning Boost smaker helt okei, mens Night Time faktisk er ganske god. Et lite pluss er at både pakkene og teposene er utrolig søte. Jeg bestilte pakkene herfra og fikk de etter ca. en uke. 

SkinnyMint kan hjelpe med:

♥ Økt energi
♥ Redusere appetitten
♥ Brenne fett
♥ Øke forbrenningen
♥ Redusere oppblåsthet
♥ Bedre søvn 

Jeg har bare prøvd det i 7 dager nå, men tenker å si litt mer om det når jeg er ferdig med alle 28 dagene.

Har dere prøvd noe liknende? 
Tenkte det var på tide med et lite juice innlegg igjen. Jeg har jo skrevet om det før og juicemaskinen blir flittig brukt her hjemme flere ganger i uka. Det er god måte å få i seg både frukt og grønnsaker om man ikke er så flink til å spise det hver dag, noe jeg ikke er. Denne juicen pleier jeg å lage nesten hver uke fordi den er så utrolig god! Den inneholder bare frukt, så man får ikke i seg noen grønnsaker her, men den er fortsatt utrolig sunn og god. Med denne oppskriften blir det ca. 2 store glass med juice.

I denne har jeg:

♥ 1 Ananas
♥ 1 Mango
♥ 1/2 Sitron 

Husk at det er viktig å skrelle alle ingrediensene her. Her får du i deg mange viktige mineraler og vitaminer som man trenger daglig, slik som vitamin A og C.Har dere juicemaskin?
I dag er en av de lange dagene med både skole og jobb. Starter på skolen 08.00 og etter skolen er det rett på jobb til sent i kveld. Da er det ikke tid til noe annet denne dagen, og alt må planlegges på forhånd. Jeg lagde denne drikken til frokost i dag, og sammen med en kopp kaffe er det litt av et energikick. Noe man kan trenge for å komme opp av sengen på en så regnfull dag. Sitronen gjør at den heller ikke smaker så ille. Sellerien har en ganske sterk smak, så det er lurt å ikke ta for mye, selv om det er veldig godt for kroppen. Så ikke la dere skremme av fargen.

Ingredienser:

♥ 2 Epler
♥ 2 Kopper Spinat
♥ 1/2 Sitron
♥ 1 Selleristang
♥ 1 AgurkHåper alle sammen har en fin onsdag ♥


 
Til 18-års dagen min fikk jeg blant annet en juicemaskin av familien min, noe jeg hadde ønsket meg lenge. Den har blitt flittig brukt de siste ukene og jeg elsker den. Jeg sliter veldig med å få i meg nok frukt og grønnsaker hver dag, da særlig grønnsaker. Jeg spiser langt i fra tre porsjoner grønnsaker hver dag, slik man burde, men nå kan jeg få i meg det meste gjennom juice. Jeg synes det er mye enkelere å drikke grønnsakene mine, og med de riktige oppskriftene smaker de sikkelig godt også. Om man tenker over hva man har i juicen så trenger man ikke holde seg for nesten for å få den i seg.

Målet mitt er å drikke minst en juice om dagen, og så langt går det ganske greit. De fleste oppskriftene finner jeg på nettet og det blir fra 0,5 - 1 liter juice. Disse pleier å inneholde rundt 200 - 400 kalorier. Jeg pleier å ta det som mellommåltid på skolen eller jobb, eller til frokost om jeg ikke er sulten. Jeg bytter altså ikke ut måltidene mine med juice slik mange gjør for å gå ned i vekt, men jeg gjør det for å få i meg blant annet vitaminene jeg trenger hver dag, og for å føle meg bra.

Juicen jeg lagde i dag er veldig enkel, den har bare tre ingredienser. Det er masse gulrot i den, men den smakte faktisk utrolig godt likevell. Husk at det er stor forskjell på en blender og en juicemaskin, og denne oppskriften blir ikke like god om man tar det i en blender. Denne oppskriften gir to store glass slik som på bildet.

 Ingredienser:

♥ 2 Appelsiner

♥ 14 Gulrøtter (medium store)

♥ 2 Epler


Denne høstferien jobber jeg nesten hver eneste dag, jeg har kun fri på søndag. Dagene denne uken går i ett med masse jobb, trening, treffe mennesker og mye mye mer. Jeg har nesten ikke hver hjemme denne uken, rekker ikke mer enn å dusje og sove før det skjer noe nytt. I dag derimot har jeg senvakt og starter ikke på jobb før i ettermiddag. Så jeg har sovet lenge og spist en lang frokost. Kaffe, hjemmelaget juice og banan med peanøttsmør. Jeg har tatt et varmt bad, kledd meg i behagelige klær og sett på serier i noen timer og bare slappet av. Viktig å lade opp og være klar for resten av uka ♥


Nå har endelig jeg sommerferie også. Jeg hadde muntlig eksamen i R1 på fredag, og det gikk litt bedre enn ventet. Det var noe jeg absolutt ikke ville opp i, men det gikk helt okei. Og nå har jeg sommerferie! Jeg startet dagen i dag med en smoothie jeg pleier å lage om sommeren, som er utrolig god og sunn. Det eneste jeg bruker er lettyoghurt, litt melk, en fryst banan og masse ferske jordbær ♥Det tordnet og lynte i hele natt, men heldigvis er det sol og fint vær i dag. Jeg skal snart på jobb og bruke resten av dagen der, så jeg skal kose meg frem til det ♥
En stund siden jeg har skrevet nå, men bedre sent enn aldri. Nå har jeg snart gått på krykker i tre uker, så det vil si at jeg er halvveis. Det er mye letter å gå på krykkene nå, enn det var starten, og jeg har aldri hatt så store triceps musker som jeg har nå. Det er ikke så mye jeg orker/gidder å gjøre nå for tiden heller, men jeg har fått gjort noen ting. Alle julegavene er kjøpt, jeg har sett Hobbiten og gjort litt andre ting. 

Ellers i dag så jeg har jeg henten en pakke fra svenske gymgrossisten som jeg bestilte forrige uke. Bestilte en del ting jeg var tom for, og noen nye ting som jeg har lyst til å prøve. Har vært uten Walden Farms produktene en stund nå, og jeg har virkelig savnet dem! T-skjorta og bladet fikk jeg med, så det var altså ikke noe jeg bestilte selv.

♥♥
God morgen dere! Vet ikke helt om det er riktig å kalle det morgen, men jeg har sovet hos Rakel i natt og har nettopp kommet hjem. Tenkte å gi dere en oppskrift på noe jeg prøvde ut i går, nemlig karamell pannekaker.

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg utrolig glad i havregrynspannekaker. Lager det ofte til frokost eller til lunsj i helgene, og jeg har delt oppskriften før. I går prøvde jeg en ny vri og tilsatte Walden Farms karamellsaus. Det er den beste ideen jeg har hatt på lenge, for det ble ubsekrivelig godt. Jeg blandet 50 gram havregryn, 1 egg, 1 ts sukrin og 2 ss Walden Farms karamellsaus og stekete det som en vanlig pannekake. Så valgte jeg å toppe det med varme blåbær og noen bringebær, men man kan så klart toppe det med hva som helst. Jeg tror også det hadde vært veldig godt med banan oppå.For de av dere som lurer så kan sukrin kjøpes i mange helsekostbutikker, blandt annet på Life. Walden Farms produkter har jeg ikke sett i noen butikker i Norge, men jeg pleier å bestille fra Gymgrossisten på nettet eller når jeg er på Gymgrossisten i Sverige. Jeg har også hørt masse bra om iHerb, men jeg har aldri bestilt noe derfra selv enda.

Enjoy!
Første skoledag gikk egentlig bedre enn jeg forventet. Første dag på VG2 er over og første dag på IB er over. Fornøyd med lærerne, timeplanen O.l. I tillegg var det så klart fint å se igjen alle sammen.  Skulle veldig gjerne hatt ferie fra skolen i noen uker til, men jeg kan ikke legge skjul på at det er deilig å komme tilbake til ordentlige rutiner igjen også. Sunn mat og trening er noe jeg har blitt avhengig av, og jeg føler meg rett og slett ikke bra uten det. Jeg har savnet det i ferien, så det er deilig å være tilbake!Endelig kan jeg begynne å bruke min nye trenings + skoledagbok fra personligalmanakk.no. Skal vise den bedre senere, for den er så praktisk og har så mange fine detaljer.

Så i dag har dagen min bestått av skole og en etterlengtet tur på treningssenteret. Deilig å være tilbake på Family etter sommeren. Jeg har nesten ikke hvert hjemme i hele ferien, så all trening har foregått ute. Jeg har også sagt hade til Celine som drar til USA i morgen for å ta et high school år i Texas. Lykke til, kommer til å savne deg
Hei dere! Lenge siden jeg har postet noe om trening og kosthold nå. Som mange andre så har jeg vært på ferie i noen uker, og det samme gjelder da både treningen og kostholdet mitt. Jeg har tenkt å komme ordentlig i gang med treningen igjen til mandagen. Da begynner både skolen og jobb igjen, så da er det tilbake til gamle rutiner. Da kommer det sikkert også flere oppskrifter og tips her på bloggen. Jeg har faktisk gått ned i vekt de siste ukene jeg ikke har trent, og mest sannsynlig er det fordi jeg har mistet muskler.

Til frokost i dag prøvde jeg noe nytt, nemlig sjokolade havregrøt. Jeg vet ikke helt sikker på om den kom til å bli god, men vet dere hva? Det ble den! Beste frokosten på lenge.

Jeg lagde først vanlig havregrøt med 1 kopp havregryn og 1 + 1/2 kopp vann + litt salt. Da grøten var ferdig tok jeg oppi to spiseskjeder med Walden Farm's kalorifrie sjokoladesaus (adlink). Så toppet jeg med masse kanel og litt lettmelk. Så dette ble frokosten i dag, sammen med det daglige glasset med Opti Green, Omega 3 og vitaminbjørner.Jeg har fått en del spørsmål om hvordan Walden Farms produktene smaker. De som ikke har hørt om merket kan lese mer om det her, men poenget med produktene er at de ikke innholder kalorier, fett, karbohydrater osv. Jeg har testet sjokoladesausen og karamellsausen og jeg liker de veldig godt. Hvis man kun smaker på sausen alene, så er den ikke mye å skryte av. Men hvis du bruker dem f.eks i grøten, på isen, i kaffen, på friske bær osv. så smaker det godt. Smaken er ikke helt lik som vanlig sjokoladesaus, men like god. Håper det hjalp litt, men spørr hvis det er noe mer dere lurer på.

 
God morgen alle sammen ♥ 

Håper dere har en fin morgen. Jeg startet dagen med en god smoothie i dag. Smoothiene mine pleier egentlig ikke å bli så gode, men denne ble det! Den er søt, litt tykk og veldig god. Den er også sunn, så du kan nyte den med god samvittighet. 

Alt du trenger er: 

♥ En frossen banan ♥ Ca. 20 store jordbær ♥ 2 Dl lettmelk 

Eventuelt litt jordbæryoghurt hvis du vil ha den enda tykkere.

La bananen ligge i fryseren i noen timer så den er helt frossen. Du må huske å ta av skallet før du fryser den, hvis ikke kan det bli vanskelig å få det av senere. Alt blandes i en blender.
Hei. I dag startet jeg dagen med sunne pannekaker. Det er samme oppskrift som på frokostvafflene, bare at de er stekt i stekepannen isteden. Jeg bruker kun 1 banan og 1 egg, moser det og blander det sammen. Så steker jeg de. Bananen gjør de veldig søte, så egentlig trenger man ikke sukker på, men jeg toppet mine med litt sukrin, kanel og kalorifri karamellsaus. 

Så har jeg vært på Family og løpt intervaller og trent litt styrke. Jeg hater å løpe, men intervaller er litt morsommere å trene enn langkjøring. Her ser dere et vanlig "post-workout" måltid. Det er veldig sjeldent jeg spiser det samme, men i dag så det ut sånn her. 150 gram mager cottage cheese med litt honning, en kiwi, naturdiet drikke og yogi te. Hvis dere ikke har smakt cottage cheese med honning før så bør dere. Det smaker helt fantastisk. 


Dag 14/21


'
Hei. Tenkte bare å komme med et lite tips til dere. For noen dager siden bestilte jeg denne karamellsausen og et glass peanøttsmør fra Walden Farms. De inneholder null kalorier, karbohydrater, fett osv. De smaker nesten like godt som de vanlige variantene, bare at de er mye sunnere. Jeg elsker karamell, nesten mer enn jeg elsker sjokolade, så denne likte jeg veldig godt. Pleier å ha den i kaffen min siden jeg er så glad i karamell kaffe. Den er passer også bra sammen med havregryns pannekaker, sunne vaffler osv. I går prøvde jeg karamellsausen til frokost sammen med havregrynsgrøt, og vet dere hva? Det var utrolig godt! Det ser kanskje ikke så godt ut på bilde, men jeg tror alle som er glad i karamell kommer til å elske det. Hvis dere vil vite mer om produktene kan dere lese her. Der finner dere også alle produktene. Jeg bestilte fra Gymgrossisten, men de har kun noen av produktene der.
Hei. Tenkte å vise dere oppskriften på havregryns pannekakene jeg har laget de siste dagene. De tar bare 5 minutter å lage, samtidig som de er kjempesunne. 

Du trenger 50 gram havregryn, 1 egg, 1-2 ss sukrin og litt kanel. Hvis du ikke har sukrin kan du bruke vanlig sukker, men da blir de ikke like sunne. Du blander alle ingrediensene i en bolle, så steker du dem på lav varme til de er gjennomstekte. Enklere blir det ikke :)

Oppskriften gir en stor pannekake eller 2-3 små. Så kan du toppe dem med hva du vil, f.eks mager vaniljekesam, bær, frukt, lavkalori syltetøy osv. 


 


Dag 6/21
Hei dere! Jeg kom frem til Sverige for nesten en time siden. Jeg var så sulten at jeg ikke orket å lage noen ordentlig middag i dag, selv om jeg burde det. Jeg endte opp med å spise det samme til middag som jeg spiste til frokost i dag; Havregryn pannekaker med mager vaniljekesam, blåbær og bringebær. Det tar bare 5 minutter å lage og det er kjempegodt. Det passer egentlig ikke så bra til middag, men i dag ble det sånn. Ellers så har jeg vært på trening i dag og hatt hovedfokus på ben. Jeg er støl allerede, så det basser bra med at jeg har treningsfri i morgen. Litt av matinnkjøpet for helgen. Fant endelig lavkalori sykltetøy :)

 


Dag 3/21

 
Hei. I dag ble det 30 minutter cardio og så styrke på overkropp. Før jeg trente var jeg innom byen for å kjøpe litt forskjellig. Fikk kjøpt sukrin og stevia med karamellsmak, gleder meg til å prøve den i kaffen i morgen. Mitt "21 dagers" prosjekt går fortsatt bra, selv om jeg kun er på dag to haha. Til middag i dag ble det stekt laks med masse masse grønnsaker. Før var jeg veldig flink til å spise fisk, men nå tror jeg ikke at jeg har spist det på flere måneder. Egentlig skal man spise fisk minst 3 ganger i uka, så det må jeg bli bedre på. Til laksen hadde jeg masse spinat, kokt brokkoli, agurk og paprika. 
Nå sitter jeg her og er fortsatt veldig sliten etter treninga, så nå skal jeg slappe av med True Blood til jeg sovner. Ha en fin kveld!
Hei. Jeg bestemte meg for å teste en oppskrift jeg fant på bloggen til Julie. Det er sunne vaffler som passer bra til frokost. De inneholder bare egg og banan og så kan du toppe dem med det du vil. Topper du dem med nutella og sirup så er de jo ikke sunne lenger og da er jo hele poenget vekk, så pass på hva du tar på. Jeg tok på mager vaniljekesam og de ble supergode, synes de smakte mye bedre enn vanlige vaffler. 

At du trenger er

1 Banan
1 Egg

Du bare moser bananen og blander inn egget, så steker du dem til de er gjennomstekte. Av dette får du en stor vaffel eller 2-3 små. Så kan du toppe dem med kesam, cottage cheese, frukt, bær eller hva du vil. 


Day 2/21


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.