hits

Ingen ting er bedre enn å tilbringe søndagen i sengen etter en sen kveld i går. Koser meg med kaffe, internett og en varm dyne mens det regner ute og gjør meg klar for en uke med jobb ♥

Hva gjør dere i dag?
Latest from my WeHeartIt ♥From my WeHeartIt

Nå gjør jeg meg klar for fire vakter på rad med litt herlig inspirasjon fra WeHeartIt. Før jobb rakk jeg også å ta noen outfitbilder i det fine været, og de kommer på bloggen snart. Hva skal dere i dag? ♥

Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg elsket WeHeartIt. Dere finner min profil her.Om dere vil, kan dere følge meg her ♥
Og ønsker meg selv lykke til på fysikkprøven i morgen ♥


We♥It

Endelig ferie. Både familien, kjæresten og de fleste vennen mine har reist vekk og kommer ikke hjem før onsdag. Så jeg har ikke så alt for mye å gjøre om dagen. I går gikk hele dagen med til jobb og nå skal jeg snart dra på trening. Jeg kan endelig begynne å trene beina litt etter at jeg oppererte, så jeg tror ikke det er så alt for lenge til jeg kan trene som vanlig. De siste to månedene har jeg verken trent bein eller løping, så kondisen min er helt elendig for tiden. 

Ellers skal jeg bruke ferien til å kun gjøre ting jeg vil og ikke tenke noe på skolen. Skolemotivasjonen min er så godt som borte, så jeg håper den har kommet litt tilbake etter ferien.

Ha en fin søndag ♥
1. Hedvig Gustafsson - 2. Victoria Törnegren - 3. Kenza Zouiten - 4. Eirin Kristiansen - 5. Madelene Lisella . 6. Elin Kling
... to Gothenburg!Hei. Nå har jeg ikke blogget på flere dager, noe som jeg ikke hadde planlagt. Siden sist har jeg bare blitt sykere og sykere for hver dag. Det høres kanskje veldig alvorlig ut, men slapp av for det er det ikke. Har vært veldig slapp og har ikke orket å gjøre noen ting. Ingen trening eller noe. Jeg er ikke frisk enda, men blogglysten kom snikende denne morgenen, så hvorfor ikke. Etter enda en ganske søvnløs natt med neseblod og hele pakken så bestemte jeg meg for å sto opp tidlig. Nå skal jeg bare spise frokost og bestemme antrekk, så skal vi på shoppingtur til Karlstad for hele dagen. 

Hva skal dere i dag?

Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.