hits

Jeg har sverget til Ysl-leppestiftene i flere år nå og jeg har brukt samme farge så lenge jeg kan huske. Men etter at jeg farget håret mitt i desember har jeg slitt litt med å finne en farge som passer til det nye håret. Da jeg var i Miami for litt siden fant jeg endelig en jeg likte. Den er fargen 222 boy gorgeous fra Marc Jacobs jeg falt for, og jeg bruker den nesten daglig. Et stort pluss er jo at den har så fint design ♥ 

Hvilken leppestift bruker dere?
Først vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget, dere er så fine ♥ Jeg var veldig usikker på om jeg skulle poste innlegget eller ikke. Jeg føler meg ganske ukomfortabel når jeg deler slike personlige ting, både på bloggen og ellers. Likevel synes jeg det er et tema jeg ville dele med dere.

Uansett, her om dagen fikk jeg pakken som jeg bestilte fra Nelly forrige uke. Jeg fant masse fint på salg, så jeg klikket hjem noen par sko, solbriller og en kjempefin, hvit kjole. Det er ikke akkurat noe man kan bruke så mye nå på høsten og vinteren, men da gleder jeg meg til å ta det frem til våren.Noe dere likte? ♥
Jeg har trengt en ny hårkur en stund nå, så da jeg klippet meg for to uker siden kjøpte jeg med meg denne hjem. Jeg ville prøve noe nytt denne gangen, så jeg lot frisøren min velge ut en for meg. Jeg endte opp med denne fra Sebastian Hydre som skal tilføre håret fuktighet. Jeg har brukt den de siste to ukene og jeg er så fornøyd! Håret mitt blir skinnende og glatt, og siden det blir tilført fuktighet er det også mer volum i det. Det aller beste er at den lukter himmelsk, og håret lukter godt i to dager etterpå. En liten anbefaling bare ♥


Noen som har prøvd den? ♥
I går hentet jeg pakken jeg bestilte fra Fitnessguru og jeg gleder meg til å prøve alt. Jeg er så lei av proteinpulveret jeg har nå at jeg nesten ikke greier å drikke det lenger. Nå for tiden bruker jeg det kun i havregrøten min til frokost, noe som er overraskende godt. Så jeg skal teste ut disse og se om jeg finner en favoritt her. Smakene høres i hvert fall veldig gode ut, så det håper jeg de er. Bestilte også noen proteinbarer, selv om jeg fortsatt sverger til questbarene ♥

Har dere prøvd noen disse?
I dag kom en av pakken jeg har ventet på fra Sheinside. Jeg bestiller alltid tingene i flere pakker på under 200kr for å unngå toll og andre avgifter. Jeg synes denne skjortet var så fin med en gang jeg så den, men jeg var litt usikker på om jeg skulle bestille den eller ikke, siden den er så annerledes. Nå er den altså her hos meg, og den er akkurat like fin i virkeligheten som på hjemmesiden deres. Dere finner den her om dere ønsker å se mer på den. Alle klærne fra Sheinside er jo så ekstremt billige, så jeg blir alltid overrasket når tingene faktisk er like fine som på bildene og i helt greit kvalitet. Sheinside har jo også gratis frakt over hele verden!Hva synes dere?
Jeg har lenge hatt lyst på noen holdere til å organisere sminken min. Jeg har sett på flere på nettet, men de har vært så dyre at jeg aldri har kommet så langt at jeg har bestilt noen. Søstrene Grene har nettopp åpnet her i Fredrikstad. Jeg var der for noen dager siden og fant blandt annet denne til rundt 30 kr, så nå slipper jeg å velte alle leppestiftene mine hver gang jeg åpner skapet mitt. Håper de får inn noen flere varianter snart. 
Nå ligger jeg hjemme på sofaen med beinet i skulderhøyde. Jeg har operert for alle første gang i dag, noe som var veldig skummelt, men også veldig spennende. Jeg skadet kneet mitt for noen år siden, men ingen fant ut hva det var før for noen uker siden. Så jeg har tilbrakt nesten hele dagen på sykehuset. Det ble veldig mye venting, og ikke minst veldig fine klær(!). Hele operasjonen var egentlig ganske uvirkelig. Rett før jeg ble operert hadde jeg fem forskjellige personer som fikser forskjellige ting. På en og samme gang fikk jeg tatt blodtrykk, vasket benet, fikk sovemedisin, lokalbedøvelse og masse smertestillende intravenøst. Det siste jeg husker var at jeg nesten begynte å gråte fordi jeg fikk så utrolig vondt i hånden og armen. Så sovnet jeg dypere enn jeg noen gang har sovet før, og skvatt til da noen vekte meg en time senere. 


Jeg fikk dra hjem nesten med en gang jeg våknet. Jeg fikk mat før jeg dro, noe som har utrolig deilig siden jeg ikke hadde spist på sikkert 15 timer før det. Så nå sitter jeg hjemme med tre kutt i kneet, 6 sting og 16 hull i kneet. Skal leve det 6 neste ukene på krykker og smertestillende, så da blir det sikkert noen litt spesielle outfit bilder fremover. Håper også at jeg blir litt flinkere til å gå på krykker, for nå bruker jeg 10 minutter bare på å komme opp trappa. Dere kan jo gjette hvem som kommer til å komme for sent til alle skoletimene fremover, haha ♥
Siden kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen ble sluppet mens jeg var i Portugal var jeg ikke sikker på om jeg kom til å se mye av den. Heldigvis var det ganske mye igjen av den da jeg var innom i går. Jeg hadde sett meg ut en zip-kjole som jeg var så heldig å finne i riktig størrelse. Var heller ikke helt sikker på om passformen var fin, men det var den! Kjøpte også med tre smykker som jeg falt for.Skulle ønske jeg hadde fått med meg mer av kolleksjonen, stilen passet meg perfekt. Bluser, skjorter og skinnjakker. Sort, hvitt og gull. Perfekt.


Kunne ikke dy meg da jeg fant dette søte smykket på Claire's i Faro. Det er et slik smykke som man bruker hver eneste dag og som man aldri tar av og som man aldri blir lei. Litt vanskelig å ta bilde av det, siden det er så lite. Men det er en liten, vakker gullkrone. På Claire's fant jeg også en liten, søt earcuff som dere også ser over.
Det var en del som kommenterte på hårfrisyren min på dette innlegget, så da tenkte jeg at dere kunne få en close up på den. Kusinen min, Mathilda, fikser alltid håret mitt hver gang vi møtes. Hun er kjempeflink og klarer å lage alle mulige slags frisyrer som jeg ikke greier.

Tycks?


Twice as nice. Mine to nye, herlige bukser fra Cheap Monday og et nytt belte. Perfekt passform og sitter som et skudd. De første buksene jeg noen gang har funnet som ikke har vært for lange for meg.


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.