hits

I dag ble jeg vekket tidlig og jeg har faktisk ikke sovet noe etter det, slik jeg hadde trodd. Jeg har fått fikset mange ting som skal fikses før jeg flytter, også har jeg betalt min aller første husleie. Følte meg plutselig veldig voksen, men det er jo bare fem dager til jeg står helt alene i London. Jeg er så klar for å oppleve noe nytt og skummelt. For det er skummelt å stå på egne ben i en av verdens største byer, helt alene. Livet har vært veldig fint i det siste, men jeg er fortsatt utrolig klar for å reise, selv om noen ting er trist å reise fra. Drømmen om å studere i en storby i utlandet har vært med meg så lenge jeg kan huske, og jeg er så stolt over at jeg har jobbet så mye som jeg har gjort de siste årene. For nå skal jeg snart reise, og det er noe jeg trenger.

 

Ellers har det ikke skjedd så mye på denne fronten. Hele denne uka har jeg ligget i sengen, for jeg fikk nemlig hjernerystelse i helgen. Typisk meg. Jeg satte meg opp litt for fort og slo hodet i en kant, og da var det gjort. Jeg har ikke kunnet se på tv, mac'en, mobilen, lese eller noen ting som gjør at jeg konserterer meg. Og det er vanskeligere enn det høres ut! Jeg har ikke gjort så mye annet enn å ligge i sengen og stirre i taket, men det betyr at jeg er full av energi nå som jeg begynner å bli bedre. 
♥♥♥
 Æææ i dag er det bare 21 dager til jeg flytter til London! På denne tiden om tre uker har jeg nettopp landet på Stansted med mamma. Hvor sykt er ikke det? Jeg gleder meg utrolig mye til å oppleve England, starte studiene, lære meg å bo alene og møte mennesker fra hele verden. Jeg skal bo i London i tre år og ta en bachelor i computer science ved Middlesex University. Jeg har alltid sett for meg at jeg kom til å flytte vekk fra Norge etter videregående, og jeg føler fortsatt at det er det riktige valget for meg. 

Jeg skal bo i Platt Halls, som er en av fire halls som hører til Middlesex. Her har jeg mitt eget rom og eget bad, også deler jeg kjøkken og stue med andre førsteårsstudenter ved Middlesex. Det er mange som velger å bo i leilighet, men siden jeg reiser helt alene til et annet land, tror jeg det blir bedre for meg å bo med andre studenter det første året. Det tar ca. 15-20 minutter å gå til skolen fra Platt, så det ligger ikke såå langt unna.

Grunnen til at jeg fortsatt er hjemme er fordi studiene i England ikke starter før i oktober. Jeg flytter 21 september for da har jeg noen dager å flytte inn på før freshers week starter! Siden jeg reiser til England får jeg ikke med meg særlig mye hjemmefra, så jeg er klar for noen turer til Ikea (som heldigvis ikke ligger langt unna). Det som er kjipt akkurat nå er at kursen er veldig dårlig, og alt blir mye dyrere..Hva skal dere til høsten?
Lurer dere på noe om studier i England?
Hei og god morgen! Endelig er det fredag og jeg håper alle gleder seg til helgen. For min del skal jeg jobbe sent i dag og tidlig i morgen, men det blir greit det også. Jeg hadde jo fri i går og da dro jeg på tur til Sverige med jentene. Vi shoppet litt og koste oss, men høydepunktet var nok å dra innom Honeycomb. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes det smakte mye bedre enn Frozen Yoghurt? Jeg tok bringebæris toppet med masse frukt og granola og en smoothie med honning og jordbær. Anbefaler alle å ta det samme, for det var utrolig godt!Hva er deres favoritt frozen yoghurt sted? ♥
Hei dere! Det er noen dager siden sist nå, men mye har skjedd siden sist. I går jobbet jeg masse overtid, mens dagen før det hadde jeg oppkjøring! Og nå har jeg lappen, wohoo! Det er så utrolig deilig å kunne kjøre til jobben, til trening, til butikken osv. Alt blir så mye lettere og man rekker så mye mer i løpet av en dag når man ikke trenger å være anhengig av f.eks buss eller andre personer. I tillegg har jeg også funnet ut hvor jeg skal bo i London det neste året, jeg har fått plass på Platt Hall, som er en av Middlesex sine halls ♥Dette blir et bra år, så nå er det bare å jobbe så mye som mulig for å spare opp penger!

Outfit, detaljer og en herlig pannekakefrokost.

Flere detaljer, og noen Miami bilder.

Kokosnøtter, delfiner og outfits.

 

Hei alle skjønne! Nå har jeg nettopp fått vite alle eksamenskarakterene mine og jeg er så utrolig glad og lettet nå. Jeg fikk et bra resultat som betyr at jeg er 100% sikker på at jeg kommer inn på Middlesex i London. Så da er det bare 4 måneder til jeg flytter til London! Hvor sykt er ikke det? Jeg gleder meg så mye hver eneste dag, og gruer meg litt. Jeg skal jo tross alt bo i et fremmed land i tre år, men jeg jobber nesten hver eneste dag for å tjene opp litt penger så mitt første år der bli så bra som mulig. Og det håper jeg det blir!
Noen bilder fra den flotte middagen vi hadde forrige helg.

Hei dere! Denne helgen er jeg i Smögen i Sverige med hele familien. Vi er på et spahotell her for å feire bursdagen til morfar, og det er så koselig. Vi har allerede spist lunsj og enda litt til, og snart venter en tre retters middag på oss. Først venter en spabehandling på meg, med massasje og alt ♥ En liten gave fra mamma til meg for at jeg er ferdig på videregående, og at eksamenene gikk så bra. Så jeg har det ganske fantastisk nå, kan man si :-)

Det har vært en ganske "travel" dag i dag kan man si, men har fått knipset noen bilder. Vil jo være mest mulig med familien når jeg er her, men flere bilder kommer senere. Håper dere også koser dere i helgen!

Hva skal dere i helgen?
Nå er jeg ferdig med videregående! Hurra! Det er nesten uvirkelig å å tenke på at jeg er ferdig med hele 13 års skolegang. Det er det jeg tenker på som "obligatorisk" skolegang. Jeg hadde min siste eksamen i dag, som var muntlig eksamen i religion. Den gikk veldig bra, og jeg er fornøyd med resultatet. 

Nå har jeg sommerferie! Jeg begynner å jobbe masse allerede neste uke for å spare opp penger til London. Om alt går etter planen så skal jeg flytte dit i september for å studere. Jeg har holdt på med søknadsprosessen i nesten et år, men det er fortsatt mye som skal fikses før alt er klart. Spennende blir det uansett!Har dere sommerferie enda?

Hei! Jeg hadde tenkt å ta noen antrekkbilder til dere i dag, men det er så sterk sol ute for tiden at det blir vanskelig. Så det får vente litt! Denne uken er ikke så mye å skryte av og består for det meste av skole, eksamenslesning og trening, men til helgen smeller det med Fredriksten. Jeg er jo russ i år og dette blir mitt første russetreff, så det blir spennende. Vi har klart å få ferdig både vanen og russebuksene, så vi er klare ♥

Er noen av dere russ i år?
God mandag til alle sammen! I dag har jeg hatt norsktentamen og sluttet derfor 12, noe som er deilig på en dag hvor jeg egentlig slutter nesten fire timer senere. Nå er jeg ferdig med tre av fire tentamener, så da er det bare å gjøre seg klar til den siste som kommer om en uke. Enda bedre enn dette er at jeg har fri i morgen! Da har jeg ingen andre planer enn en kjøretime, så det skal bli deilig. Resten av dagen skal jeg bruke til å lese, drikke smoothie og gjøre meg klar til pianotimen min i kveld. Her er boken jeg kjøpte forrige uke, hyperbole and a half! Pleier vanligvis ikke kjøpe slike bøker, men den så så morsom ut at jeg bare måtte. Om du liker tegnehanne så anbefaler jeg denne på det sterkeste ♥Jeg håper alle hadde en fin dag i går, det hadde i alle fall jeg! Her ser dere noen biler fra gårsdagen, og hvordan jeg så ut. Det ble ingen høye hæler på meg på grunn av kneet, men kjolen er fra forever 21, som jeg kjøpte da jeg var i London for noen uker siden. Smykket er fra River Island og klokken er Daniel Wellington. Resten av kvelden skal jeg slappe av med filmer som går på tv og litt annet, og der håper jeg dere gjør også.

Hadde dere en fin dag i går? ♥
Det har gått to måneder siden ex-kjæresten min og jeg slo opp - eller siden han slo opp med meg, burde jeg vel si. Vi alle skjønner at det skal være vanskelig og vondt å slå opp med kjæresten. Det er tross alt inspirasjonen til uendelig mange sanger og filmer. Men det viser seg at det er en følelse man ikke fullt kan forstå før det skjer med deg. Vi har alle hørt at "love hurts", men det er kun noe romantisk og abstrakt frem til du faktisk har sittet på rommet ditt og gråtet i 36 timer. Vi forestiller oss at de verste dagene er de tidligste dagene, og at vi vil føle oss bedre etterhvert som tiden går. Uheldigvis er det ikke slik. Det finnes gode dager, og det finnes dårlige dager. Det finnes øyeblikk hvor du føler deg helt normal, før en intens bølge av tristhet feier over deg. Jeg har vært i et forhold før, hvor jeg var den som slo opp. Kanskje jeg høres naiv ut, men jeg trodde ikke at det kunne være så ille som dette.

Når vennene mine har kommet ut av forhold og ikke slutter å snakke om det, vet jeg aldri hva jeg skal si, og unngår dem. Isteden for å føle noe som sympati, føler jeg heller noe annet. Nå har du muligheten til å oppgradere og en unnskyldning for å gjøre akkurat det du vil en stund. Du har lov til å sørge maks en måned, under denne fester du og henger med masse andre folk, før du noen måneder senere begynner å se etter Herr. eller Frøker-Bedre-Enn-den-Forrige. Når jeg ser tilbake på det så var det ikke feil tenkt, jeg kunne bare ikke relatere. 

Nå som jeg er på den andre siden, henger jeg meg desperat på alle som kan få meg til å tenke på noe annet, og alt som gjør at jeg føler meg lykkelig for en liten stund. Jeg setter stor pris på vennene mine som er der for meg, selv om lite faktisk hjelper når alt kommer til alt. Flere ganger har jeg hørt "Åh, ja, det å slå opp er det verste. Det vil ta et år før du er helt tilbake til det normale." De første dagene etter bruddet er man ikke seg selv, og man må bli en robot for en liten stund, helt til humaniteten kommer tilbake litt etter litt, og du kan starte på nytt. Man pusser tennene, man spiser og tar en dusj. Jeg følte meg ikke som meg selv, men heller noen som latet som de var meg. Det er fortsatt noen øyeblikk hvor jeg føler det slik. 

Nå finnes det en helt liste med ting man skal gjøre etter slutten på et forhold, som skal hjelpe deg å distrahere deg selv, før du blir bedre og til slutt kommer deg videre. Du skal kaste deg selv over arbeid, og bruke tristheten som noe kreativt. Du skal trene og spise sunt. Du skal ha dine "rebounds". Jeg tror de som fant opp disse reglene aldri har blitt dumpet, for når du er langt nede virker dette nesten umulig. Den triste sannheten er, den eneste måten å komme seg videre på, er over tid. Du kan ikke få prosessen til å gå noe fortere, selv om du prøver.

Det å komme seg etter at det er slutt, er litt som å komme seg over en kokain avhengighet. Begge deltar i den samme prosessen for å "bli ren". Etter at forholdet er over er det beste å kutte all kontakt og komme seg videre. Alternativet? Vi kan fortsette å mate vår avhengighet med tekstmeldinger, breakup sex, og besøk til facebook siden deres, bare for å bli dratt lenger ned enn vi allerede er. Dette er så fristende å bli dratt inn i fornektelse, fordi det er lettere enn å innrømme til oss selv at det virkelig er over, heller enn at det ikke kan fikses. 


Det som overrasker meg mest, er hva jeg savner. Man skulle tro det var de åpenbare tingene: sex, sove i samme seng eller å dra ut sammen for å gjøre noe koselig. Isteden tenker jeg over de dummeste, mest ubetydelige tingene. Jeg savner å gå til butikken ved huset hans for å kjøpe smågodt. Jeg savner at vi alltid pusset tennene sammen mens vi sto og dyttet til hverandre. Jeg savner middag med han og hele familien hans.  

Jeg forstår at romantiske forhold ikke er alt, og det er ikke slutten på all lykke. Etter en stund vil jeg komme meg videre og føle meg normal og glad. Jeg har også lært at jeg foretrekker å være i et forhold. Jeg har ingen problemer med å elske meg selv og være lykkelig alene. Men jeg føler jeg er en bedre, gladere og mer produktiv person når jeg er i et godt og lykkelig forhold, og man burde ikke være flau over å innrømme det. Den aller vanskeligste tingen med å bli dumpet er å innse at personen som dumpet deg mest sannsynlig ikke har det like ille som deg. Faktisk er de mest sannsynlig gladere uten deg, og de vil finne noen som er bedre for dem enn det du var. De gikk videre, mens for deg føltes det ut som den rette. 
Mandag, ny uke. Det føltes ikke så godt å gå ut av senga kl 06:00, men det er mye som skjer denne uka og mye jeg gleder meg til. Fikse på russebilen, klippe meg, jobbe, få nytt treningsprogram, to bursdager og mye mer. Leif har endelig blitt 18 år og skal ha maskeradeball på lørdag. Da blir det lang kjole, høye heler og maske! Så jeg har noe mer enn helt å se frem til denne uka.

Tenkte egentlig bare å ønske alle lykke til med den nye uken, og de som har høstferie nå må nyte den ♥


God fastelaven til alle sammen! Denne helgen har vært ganske rolig. Lørdagen gikk med til trening og jobb, og i dag har jeg vært hos kjæresten hele dagen. Da jeg kom hjem hadde pappa bakt fastelavensboller til alle sammen, og de var så gode. Så nå skal jeg kose meg med dem og bloggerne om bare 20 minutter ♥
Denne bloggen er veldig overfladisk, og jeg pleier kun å dele de positive sidene av livet mitt. Slik er jo de aller fleste bloggene også. Derfor har jeg ikke skrevet noe de siste dagene, og rett og slett fordi jeg ikke har orket. Den siste uken har gått i ett, og jeg er veldig sliten etter opperasjonen. Jeg greier akkurat å være på skolen hele dagen, før jeg drar hjem og sover. Da sover jeg nesten helt til neste morgen. Heldigvis er det noe jeg tror kommer til å gå over veldig snart.

Ellers så har jeg det helt greit. Jeg har hatt ganske mye besøk når jeg ikke orker å dra ut selv, og i går var jeg på kino og så Escape Plan som faktisk var veldig bra. Den kommende uken har jeg utrolig mange prøver og masse skolearbeid. Forhåpentligvis greier jeg å holde meg våken i dag, så jeg får gjort mye av det. ♥
Jeg har vært hjemme i hele dag og bare ligget i sengen. Selv om jeg har sovet mesteparten av tiden så har jeg også sett gjennom alle de gamle bildene på pc'en min. Bildene over er tatt for nesten akkurat et år siden. Selv synes jeg at jeg ikke har forandret meg noe, men kanskje dere synes noe annet? 

Nå får jeg snart besøk, noe som blir veldig hyggelig etter å ha ligget alene i senga hele dagen. I morgen skal jeg prøve å komme meg på skolen.
Som dere sikkert har lagt merke til så har bloggen fått en stor makeover med et helt nytt design. Det er flinke Leif som har laget det. Designet er helt annerledes enn de jeg har hatt tidligere, men jeg elsker det. Jeg er så heldig som får være med på bloggprosjektet hans, som ble startet for bare noen dager siden. Akkurat nå er vi fire bloggere: meg, Leif-Erik Sørensen, Frida S. Solheim (Ja, vi har faktisk samme navn!) og Noor Darbs. Alle bloggene kan du finne øverst i kategorien blogs og du kan lese mer om hele prosjektet XCVI her. 


Jeg blir også veldig glad om du vil like oss på facebook her. 
Hei. Nå har familien nettopp vært her for å feire meg og lillesøsteren min. Hun har bursdag nå til torsdag og jeg har bursdag på fredag. Så det er ganske nærme hverandre, selv om hun er 6 år yngre. Jeg fikk endelig en mulighet til å bruke de nye øredobbene mine som jeg kjøpte forrige uke. Synes de er så fine, men de er veeldig tunge. Helt ømme ører da jeg tok de av igjen. Vi har hatt det koselig og spist oreokake, peanøttkake og masse annet godt. Jeg har tenkt til å legge ut oppskriften til peanøttkaka, for den var nemlig veldig god.

I morgen er det mandag igjen, og starten på enda en travel uke. Så vi får se hvor mange oppdateringer det blir. Jeg håper på mange!


De siste dagene har bare fløyet forbi. Det er fire dager siden jeg postet noe nå, men det føles som om det var i går. De siste dagene har for det meste gått med til skole, jobb, trening og venner. Vi har allerede masse å gjøre på skolen, så dette kommer til å bli et laaangt år. Sliten allerede. I natt sov jeg hos Rakel, så vi bare slappet av hele morgenen, og så ble det en joggetur litt senere. I dag har jeg tenkt til å slappe av med serier resten av kvelden og kose meg med pizza. Ha en fin kveld
Hej dere. Nå er jeg tilbake etter en heldag i Gøteborg. Fem timer med shopping og jeg kunne ikke hatt det bedre. Vi var oppe klokken 06:45, kjørte til Åmål og tok toget fra Åmål til Göteborg. Da var vi fremme samtidig som butikkene åpnet klokken 10. Første stopp i Göteborg var Starbucks for å spise frokost. Mocca, juice og baguetter. Så var det shopping i flere timer, lunsj og mer shopping.

Dette ble dagens antrekk i dag. Jeg dro til Sverige for typ to uker siden og tok bare med 2-3 forskjellige outfit som ikke var gjenomtenkt i det hele tatt.

Utrolig koselig lunsj på "La pain Français" i Vallgatan. Kjempegod mat og et fantastisk fint sted.

Glad etter å ha vært innom blandt annet NK, Zara, Weekday, Cheap Monday og Ralph Lauren.

Håper dere har hatt en fin dag!


God morgen dere. Solen skinner og jeg skal snart ut i solen og begynne på en ny bok. Jeg har vært våken i flere timer, men jeg har vært litt treg med å komme meg ut. Nettet her har også blitt veldig tregt, så det tar fem minutter å bare komme inn på blogg.no. Jeg har også endret designet, det eneste som mangler er en header som jeg skal få fikset om ikke så alt for lenge. Da tror jeg det ser mye bedre ut!

Hva synes dere?

Noen få bilder fra Karlstad :)
Hei dere. I dag har jeg vært hele dagen i Oslo sammen med familien. Søskenbarnet mitt fylte to år i dag, så da ble det reker, grilling og kos, noe som var veldig koselig. Vi stoppet på veien og kjøpte litt forskjellig. Siden jeg ikke drikker brus lenger er ramlösa en god erstatning, og den er supergod med smultron/markjordbær smak. Jeg kjøpte også noen kjempegode jordbær/yoghurtnøtter, som dere ser på bilde nr. 4. Verdt å prøve hvis dere er i Sverige!

Antrekk kommer i morgen, men her har dere en liten look. I morgen skal jeg stå opp klokken 5 for å dra til Norge. Jeg skal hjelpe tanta mi med å rydde og vaske det nye huset de har bygd, og hvis jeg rekker blir det en treningsrunde etter det. 


God morgen dere. Jeg er i Sverige igjen og solen skinner her. Nå drikker jeg morgenkaffen min og spiser frokost. Jeg elsker dager hvor det eneste problemet mitt er te eller kaffe. Vet at utrykket er brukt mye, men i dag er det helt sant. Jeg har tenkt til å jogge en tur snart, ellers så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i dag. Slappe av i solen og så får vi se hva som skjer resten av dagen. I kveld skal vi nemlig grille, noe vi ikke har gjort på leenge.

Håper alle sammen får en fin lørdag 
God morgen dere. I dag våknet jeg tidlig og hadde egentlig planlagt å trene, men etter fem dager med trening hver dag så sa kroppen nei. I tillegg til å være så sliten i hele kroppen så er jeg kjempestøl i beina etter beinøkta i går. Nå skal jeg ikke klage mer om det, og jeg skal heller bruke tiden på å fikse neglene, ta ansiktsmaske og se noen episoder med True Blood. Om noen timer skal jeg til Sarpsborg for å møte noen venninner, og senere i kveld skal jeg til tanta mi i Rakkestad.

I går var jeg forresten på kino og så "The Lone Ranger". Den var ganske bra, men den var laaang. Den varte i hele 2 og en halv time. 

Har dere sett den?


Dag 9/21
Hei. Den siste tiden har det ikke skjedd så mye nytt. Jeg kom hjem fra Sverige på søndag kveld og har vært hjemme siden det. Jeg har våknet hver morgen klokkem 6 fordi mamma og pappa skal på jobb, også har jeg ikke fått sovet etter det. De fleste jeg kjenner sover enten leeenge eller så er de på ferie, så det har ikke vært så mye å gjøre her hjemme. Egentlig har det vært veldig deilig å ligge på sofaen og se på serier hele dagen. Før ferien hadde jeg aldri tid til det på grunn av at skole, jobb, trening og andre ting tok så mye av tiden min. Jeg var på trening med venninna mi i går før jeg var på middag hos bestemor med familien. I dag har jeg kun vært på trening med mamma, men jeg skal sove hos venninna mi i natt, så det blir gøy.

I Sverige har det vært så mye varmere enn i Norge. Hytta vår ligger bare noen få timer unna, men det er alltid mye varmere der på sommeren enn det er her. Skal tilbake til helgen, så da blir det sikkert varmt!


Hei. I går var det jo Midsommarafton, og det feiret vi her i Sverige. Jeg fikk ikke tatt så alt for mange bilder, men her har dere noen av dem. Vi feirer alltid Midsommar i Sverige sammen med familien, så det har blitt en veldig koselig tradisjon. Feiret dere i går?
Hei dere! I dag har dagen min bestått av trening, tannlege og en lang biltur til Sverige. Jeg skal være her i helgen, for i morgen er det midsommarafton og det skal feires. Det er så fint her akkurat nå, blomster over alt og kjempevarmt. Solen er så sterk at man nesten må sette seg i skyggen. Vi satt ute og spiste middag i dag og det var så fint. Stekt kylling og masse grønnsaker, nam! Det er bare mormor og mofar som er her nå, men resten av familien kommer i natt og i morgen. 
Hei. Her har dere noen få bilder fra hytteturen jeg var på denne helgen. Jeg ble der en dag lenger enn jeg hadde planlagt, så da ble det enda mindre blogging. Jeg hadde det veldig morsomt og det var veldig koselig. Hytta ligger på Hankø i Fredrikstad, jeg hadde aldri vært der før, men det var kjempefint der. Den første natten var vi bare tre jenter. Resten av jentene kom i går, så da var vi ni. Badestamt hadde de også, noe som var deilig i natt. 

 Nå har jeg kommet hjem, pakket ut og vært en liten tur på trening. Jeg er kjempesliten og trøtt etter helgen, så resten av kvelden skal jeg bare se på enda mer True Blood. Elsker den serier, annbefaler den til alle. 
Hei! I natt sov jeg hos venninne min og nå har vi kommet frem på hytta hennes. Snart kommer flere av jentene og vi skal være her til i morgen. Da er det snart jentekveld og hyttekos, så det blir fint. Det er ikke Internett her, jeg har kun 3G på iPaden, derfor blir det lite blogging. Dere får se bilder i morgen, men her har dere et mindre fint iPad bilde. Kos dere videre i helgen.


Hei. Nå er jeg på vei til skolen for å finne ut om jeg har kommet opp i muntlig eller ikke. Hvis jeg har det blir det 48 timer med helvete. Har jeg ikke kommet opp så har jeg sommerferie. Ahh snille, snille, snille si at jeg ikke har kommet opp. Det hadde passet så bra med sommerferie nå. Får vite det klokken 08.00.


Frida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips

Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.