hits

Hei og god kveld dere! Jeg har nettopp kommet tilbake fra Camden og ligger nå og slapper av i senga mens jeg kan. Vi skal til sentrum om en time på vors, også videre ut i kveld. Jeg ville bare stikke innom og si at jeg har valgt å flytte bloggen til Nouw, så jeg håper at dere til fortsette å følge meg herhttp://nouw.com/fridasolheim er den nye adressen! Hele bloggen er importert dit, men jeg kommer ikke til å skrive noe mer her. 

Så da håper jeg dere får en fin lørdagskveld videre, og jeg avslutter med noen mobilbilder fra den siste tiden i London ♥

  0 kommentarer på "Jeg flytter til nouw"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.