hits

I går kveld dro vi inn til sentrum for å handle litt. Jeg kjøpte en varm genser og en sikkelig fin jakke som jeg skal vise dere snart! Sentrum var som vanlig helt fullt av mennesker, selv om vi dro inn en torsdag kveld, men det er jo noe av sjarmen med London. Vi var litt turister i går og gikk for det meste rundt og tittet, handlet litt og spiste pizza på Spagetti House. I morgen tidlig skal vi til Camden for å dra på marked, handle litt vintage og spise på Cereal Killer, som vi ikke har gjort enda. Det tror jeg blir en bra dag!

Jeg stortrives her i London og er veldig klar for helg nå! Håper dere også får en super helg ♥

 

4594121726


  5 kommentarer på "Oxford Street - igjen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.