hits

Jakke Bikbok // Sko, bukse, smykke Primark // Tskjorte Topshop // Veske RiverIsland // Solbriller Urban Outfitters


I dag våknet jeg av at det var brannøvelse i hele blokka haha. Vi har tidenes med bråkete brannvarsler, så det tok ikke lang tid før alle var samlet utenfor. Til min glede var det overraskende varmt ute, vi snakker shortsvær liksom, i oktober. Men jeg skal sitte inne i noen timer å lese nå, også skal vi inn til sentrum i ettermiddag. Planen er å shoppe litt, spise middag og være litt turister. Vi skal hvertfall ta noen bilder på Piccadilly Circus, så bilder fra det kommer senere ♥


  9 kommentarer på "Printed Pants"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.