hits

God morgen! I dag har jeg "fri", det vil si ingen forelesninger eller andre timer på universitetet. Da skal jeg bruke dagen på lesing, trening, matlagning, vasking osv, så jeg har jo fortsatt mye å gjøre. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg ikke sove i natt, så da jeg endelig sovnet på morgenen i dag så lot jeg meg selv sove helt til 12. Så var det frokost!


Omega 3, Kalsium og Multivitamin som jeg tar hver morgen.

Det er egentlig alt jeg har gjort hittil i dag. Jeg har forelesninger mandag, tirsdag og fredag, så da har jeg to lesedager i uka, noe jeg synes er veldig greit. Denne helgen har jeg lyst til å dra på Camden Market, så det blir nok en tur på lørdag håper jeg. Da har jeg også lyst til å spise på Cereal Killer (google it!) som er veldig stilig ut!

Nå skal jeg ut å ta noen antrekksbilder før det begynner å regne ♥


  5 kommentarer på "Food, food & food"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.