hitsI går dro vi på kino i Camden og så The Intern, og det var en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Jeg satt og smilte hele filmen, rett og slett fordi den var så søt. Jeg tror hele salen satt med tårer i øynene noen ganger, det gjorde hvertfall jeg! Hvis noen har lyst til å se trailer kan dere gå inn her.

Nå sitter jeg og gjør meg klar for et par timer med lesing, for jeg har mye å gå gjennom før i morgen. Håper dere får en fin søndag ♥


  4 kommentarer på "London Randoms"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.