hits

Jeg ble så lei av å alltid bære rundt på veskene mine, spesielt når jeg skal på skolen, så jeg gikk til innkjøp av denne sekken. Den er akkurat passe stor, og den passer til så og si alle antrekk. Det beste er at den kostet 10£ på Primark, og det er gull når man er student! Det er jo også mye bedre for kroppen å bære rundt på en sekk istedenfor veske. 


Nå er det såå deilig at det er lørdag! Det har vært en slitsom uke med masse skole, lekser, trening, fester og mye mer. Det har vært utrolig gøy, men da jeg våknet opp i dag følte jeg at formen ikke var helt på topp. Jeg satser på å ikke bli syk nå, så jeg skal ta det rolig i hele dag, og forhåpentligvis orker jeg å dra på kino i kveld! Da skal vi se The Intern, en film jeg har veldig lyst til å se, og jeg har jo aldri vært på kino i London før heller ♥


  12 kommentarer på "Little black Backpack"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.