hitsI dag sov jeg helt til klokken 11 før jeg klarte å komme meg opp av senga. Da fikk jeg lagd meg en god frokost før jeg hadde timer fra 13-16 på skolen. Etter dette bestemte jeg og en venninne oss for å sjekke ut kafeen som ligger rett rundt hjørnet fra der vi bor. Det er en sikkelig koselig kafe som heter Coffee-Affair. Jeg har vært innom og kjøpt smoothie der før, men jeg innså ikke hvor koselig det var der før nå! De har et utrolig stort utvalg av forskjellige frokost/lunsjretter, og de som driver den er veldig hyggelige.

I kveld skal vi på en nattklubb som heter Fabric (google det, ser helt vilt ut!), så resten av kvelden skal jeg bruke på å lade opp til det! Håper dere får en fin kveld ♥


  2 kommentarer på "Coffee Affair"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.