hits

God morgen! I dag er det søndag og jeg har ingen store planer i dag. Det betyr at jeg har tid til å slappe av og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Jeg startet dagen med en god frokost sammen med netflix. Da jeg var i USA fikk jeg helt hekta på smoothiene fra Naked, og de selger de her i London også! De er et godt alternativ nå som jeg ikke har blender eller juicemaskin. 

Nå skal jeg ut og ta noen antrekksbilder til dere, og etter det blir det en treningsøkt på universitetet. I morgen er det introduksjonsdag med klassen min og starten på fresher's week, så derfor skal jeg ta det rolig i kveld ♥


  1 kommentarer på "Sunday Morning"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.