hits 

(Legg merke til fyren i bakgrunnen haha)

I dag tok vi turen til sentrum for å shoppe litt før skolestart. Med undergrunnen er vi midt på Oxford Street på under en halvtime! Egentlig er det litt dumt å dra inn til sentrum på en lørdag, men det var i dag det passet for oss å dra. For alle andre anbefaler jeg å dra mandag-torsdag, da er det betydelig mindre mennesker. Jeg fikk handlet alt jeg trengte på Primark, Topshop, River Island og Boots, så nå er jeg fornøyd her jeg sitter. Jeg hadde ikke med like mye klær hit som jeg trodde, så da er Primark løsningen når man er student. Etter maaange timer med shopping spiste vi i Camden før vi dro hjem, da var klokken allerede over 19 så nå tar jeg det bare rolig på rommet ♥

Hva har dere gjort i dag? 


  5 kommentarer på "Shopping i London sentrum"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.