hits

God kveld dere! I dag var jeg på britisk tea party på universitetet med alle de internasjonale studentene. Her var det live musikk, mingling og masse forskjellig mat og drikke som ble servert. Borgermesteren og rektoren for skolen holdt taler, og det var veldig god stemning. Etter det var det enda noen timer med informasjon og praktiske ting som skulle fikses. Det er mye som må ordnes når man starter på universitet, og det er mye som må ordnes når man flytter til et annet land, så her blir det litt dobbelt opp!

Nå sitter jeg på rommet og tenker å se litt film før jeg legger meg. Vi har hatt så mye å gjøre de siste dagene at jeg var helt kjørt etter skolen i dag. Jeg skulle ta en liten lur, men det endte opp med flere timer, haha! Man blir jo sliten av å flytte, det er mange nye ting å oppleve og mange inntrykk å ta inn. Rommet mitt er fortsatt ikke helt klart, men jeg gleder meg til å vise dere det snart. I morgen har jeg ikke noe på programmet før på ettermiddagen, så jeg har hele formiddagen til å ordne opp her og ta igjen litt ting jeg ikke har fått gjort. Det skal bli deilig!


  2 kommentarer på "Tea party Snapshots"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.