hits

I dag ble jeg vekket tidlig og jeg har faktisk ikke sovet noe etter det, slik jeg hadde trodd. Jeg har fått fikset mange ting som skal fikses før jeg flytter, også har jeg betalt min aller første husleie. Følte meg plutselig veldig voksen, men det er jo bare fem dager til jeg står helt alene i London. Jeg er så klar for å oppleve noe nytt og skummelt. For det er skummelt å stå på egne ben i en av verdens største byer, helt alene. Livet har vært veldig fint i det siste, men jeg er fortsatt utrolig klar for å reise, selv om noen ting er trist å reise fra. Drømmen om å studere i en storby i utlandet har vært med meg så lenge jeg kan huske, og jeg er så stolt over at jeg har jobbet så mye som jeg har gjort de siste årene. For nå skal jeg snart reise, og det er noe jeg trenger.

 

Ellers har det ikke skjedd så mye på denne fronten. Hele denne uka har jeg ligget i sengen, for jeg fikk nemlig hjernerystelse i helgen. Typisk meg. Jeg satte meg opp litt for fort og slo hodet i en kant, og da var det gjort. Jeg har ikke kunnet se på tv, mac'en, mobilen, lese eller noen ting som gjør at jeg konserterer meg. Og det er vanskeligere enn det høres ut! Jeg har ikke gjort så mye annet enn å ligge i sengen og stirre i taket, men det betyr at jeg er full av energi nå som jeg begynner å bli bedre. 
♥♥♥


  2 kommentarer på "Concussion"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.