hits

 (Adlinks) 1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER

Hei og god kveld! Nå er det ikke lenge til jeg begynner på studiene, så jeg satt sammen noen ting som jeg ønsker meg til skolestart. De fleste av dere har nok allerede startet igjen etter ferien, men litt inspirasjon slår aldri feil. Hvor fin er ikke den hvite klokken? Så enkel og fin! Asos har så mye fint at jeg ikke klarer å velge.

Hvilken er din favoritt? ♥


  6 kommentarer på "Back to school wanties"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.