hitsNike Sko // Dr. Denim Bukse // Bikbok Genser // Michael Kors Veske // Urban Outfitters Solbriller 


I dag er det to uker til jeg flytter til London! Nå for tiden holder jeg på med å fikse de siste tingene som skal fikses før jeg drar, og jeg jobber som en gal for å tjene inn litt ekstra. Bloggen har vært litt opp og ned i det siste fordi det er mye som har skjedd, men i London kommer jeg til å ha mye å vise frem! I can't wait!


  5 kommentarer på "Today's Outfit"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.