hits

 Æææ i dag er det bare 21 dager til jeg flytter til London! På denne tiden om tre uker har jeg nettopp landet på Stansted med mamma. Hvor sykt er ikke det? Jeg gleder meg utrolig mye til å oppleve England, starte studiene, lære meg å bo alene og møte mennesker fra hele verden. Jeg skal bo i London i tre år og ta en bachelor i computer science ved Middlesex University. Jeg har alltid sett for meg at jeg kom til å flytte vekk fra Norge etter videregående, og jeg føler fortsatt at det er det riktige valget for meg. 

Jeg skal bo i Platt Halls, som er en av fire halls som hører til Middlesex. Her har jeg mitt eget rom og eget bad, også deler jeg kjøkken og stue med andre førsteårsstudenter ved Middlesex. Det er mange som velger å bo i leilighet, men siden jeg reiser helt alene til et annet land, tror jeg det blir bedre for meg å bo med andre studenter det første året. Det tar ca. 15-20 minutter å gå til skolen fra Platt, så det ligger ikke såå langt unna.

Grunnen til at jeg fortsatt er hjemme er fordi studiene i England ikke starter før i oktober. Jeg flytter 21 september for da har jeg noen dager å flytte inn på før freshers week starter! Siden jeg reiser til England får jeg ikke med meg særlig mye hjemmefra, så jeg er klar for noen turer til Ikea (som heldigvis ikke ligger langt unna). Det som er kjipt akkurat nå er at kursen er veldig dårlig, og alt blir mye dyrere..Hva skal dere til høsten?
Lurer dere på noe om studier i England?


  2 kommentarer på "Moving to London in 21 Days"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.