hits

Etter en senvakt på jobben i går sov jeg ekstra lenge i dag. Så ble det en rolig morgen med kaffe på senga og Ellen på tv, etterfulgt av hjemmelaget juice. Jeg elsker å lage juice på morgenen, føler jeg får så mye energi resten av dagen! Ellers har jeg fått gjort litt foskjellige ting hjemme, vasket klær, ryddet osv.. før jeg skal være på jobb om to timer for enda en senvakt. Juice oppskrift:

♥ 2 Appelsiner ♥ 1 Sitron ♥ Masse spinat ♥ 2 Selleristenger ♥ 1/2 Agurk ♥


Hva skal dere i dag?


  4 kommentarer på "- Good Morning -"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.