hitsIvyRevel topp // Nelly Sko // Dr. Denim bukse // Urban Outfitters solbriller


Hei dere! Lenge siden? De siste ukene har jeg jobbet nesten hver dag, samtidig som jeg ikke har vært helt i form. Derfor har det blitt lite oppdateringer og bilder, men nå får vi se hva som skjer fremover. Forrige uke var jeg å hentet pakken jeg bestilte fra IvyRevel, og det var såå mye fint i den. Toppen jeg har på her er derfra, samt en jumpsuit i akkurat samme mønster. Gleder meg til å bruke alt i London, og nå er det bare noen uker til jeg drar ♥

Hva skal dere til høsten?


  10 kommentarer på "Today's Outfit"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.