hits

God morgen dere! Endelig er det helg og det har jeg gledet meg til lenge. Jeg elsker å bruke lang tid på morgenene og gi meg selv litt ekstra stell. Denne morgenen har blant annet bestått av en lang dusj, kroppsskrubb, fiksede negler og hjemmelaget juice av appelsin og sitron. 

Nå skal jeg snart dra på treningssenteret for en etterlengtet økt. Formen har vært dårlig i nesten to uker, så da har jeg måttet droppe det. Senere i kveld skal jeg i bursdag, men siden formen ikke har vært på topp skal jeg ta det rolig der også ♥


  4 kommentarer på "Finally W E E K E N D"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.