hits

I dag kom endelig pakken jeg bestilte fra BliVakker. Jeg bestilte litt forskjellig småting som deodoranter og en contour palett. Begge duftene fra Sex and the City luktet helt fantastisk og jeg gleder meg til å prøve contour paletten, for det har jeg hatt lyst til å prøve lenge!Resten av kvelden har jeg ingen planer, men jeg har en del ting jeg må fikse før jeg tar en tidlig kveld. Så jeg håper dere får en fin torsdag kveld ♥


  3 kommentarer på "BliVakker"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.