hitsNå er det bare to dager til helg, jippi! Jobber fullt denne uken så jeg ser veldig frem i mot helg nå. Dagen i dag har gått med til jobb, og nå skal jeg gjøre alle tingene som jeg har på "to do" lista mi. Blant annet matlaging, ta noen bilder, klesvask og andre kjedelige ting, mens kvelden skal tilbringes med jentene ♥

Jeg tenkte også å lage et innlegg om hva skal som til for å studere i England, hva tenker dere om det?


  7 kommentarer på "Today's Outfit"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.