hits? My breakfast today - egg whites, cucumber and wheatgrass ?

Hei og god søndag alle sammen. Siden jeg har fri i dag bruker jeg hele dagen på meg selv. Lager god frokost, drikker te og slapper av med Friends på netflix. Jeg skal også få ryddet og vasket litt av huset i dag, men det blir senere. Jeg klarte også å klikke hjem en pakke fra IvyRevel i dag. Jeg sparer jo til London, men da det var 70% salg klarte jeg ikke å dy meg. 

Hva skal dere i dag?


  0 kommentarer på "Green Green Green"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.