hits

Hei og god morgen! Endelig er det fredag og jeg håper alle gleder seg til helgen. For min del skal jeg jobbe sent i dag og tidlig i morgen, men det blir greit det også. Jeg hadde jo fri i går og da dro jeg på tur til Sverige med jentene. Vi shoppet litt og koste oss, men høydepunktet var nok å dra innom Honeycomb. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes det smakte mye bedre enn Frozen Yoghurt? Jeg tok bringebæris toppet med masse frukt og granola og en smoothie med honning og jordbær. Anbefaler alle å ta det samme, for det var utrolig godt!Hva er deres favoritt frozen yoghurt sted? ♥


  4 kommentarer på "Honeycomb"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.