hits

Hei og god lördag alle sammen! Denne helgen tilbringer jeg i Sverige med fint vär, bading og bare nyter sommeren. Jeg tenkte å vise dere en juice som passer bra å nyte i solen nå på sommeren. Ikke la dere skremme av fargen, for den er faktisk utrolig god (og ikke minst veldig sunn). 

Du trenger:

♥ 4 Grönne epler
♥ 2 Celleri stenger
♥ 1/2 Agurk
♥ 1/2 Lime
♥ 1/2 Sitron
♥ 2 håndfuller spinat


Hva skal dere i dag?


  4 kommentarer på "Grønn Juice"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noFrida Solheim


Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad, men akkurat nå bor jeg i London. Jeg går første året mitt på Middlesex University, hvor jeg tar en bachelor i Computer Science. Her vil du se antrekk, oppskrifter og andre ting som London har å by på. Følg meg gjerne på Bloglovin!


Legg meg til som venn
Instagram
Kategorier


· Blogg · Innkjøp · Inspirasjon · Kosthold og oppskrifter · LA · London Life · Middlesex University · Mote · Outfits · Skjønnhet · Steder og Reise · Trening og tips
Bloglovin'
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.